Menu

Sponsor i Odense Q

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere og sponsorer, som vil engagere sig i Odense Q. Her kan du læse mere om, hvem vi er og hvad det vil sige at være sponsor i klubben.


Hvem er vi?

Odense Q er en kvindefodboldklub med egen bestyrelse og økonomi, og som drives af 100 % frivillige kræfter. Klubben har 2 seniorhold  ét i 3F Ligaen og ét i Kvindeserie Vest  mens vi på ungdomssiden har et tæt samarbejde med Team Odense Q, som du kan læse mere om længere nede på siden.


Hvad vil vi?

I Odense Q sigter vi mod at udvikle fynske talenter til klubbens elitehold og til de danske pige- og kvindelandshold. Samtidig vil vi bidrage positivt til synliggørelsen af pige- og kvindefodbolden på Fyn ved at sikre en varieret og kontinuerlig eksponering af klubbens spillere samt skabe en endnu mere tilskuervenlig oplevelse til vores kampe.

Talentudvikling med Team Odense Q

På ungdomssiden har vi et tæt samarbejde med Team Odense Q (herefter TOQ). Samarbejdet består bl.a. i en overbygningsaftale med Odense Q som moderklub for TOQ U18, som trådte i kraft i sommeren 2018. Allerede i efteråret 2018 har det resulteret i flere 3F Liga-optrædener for en række af de mest talentfulde U18-spillere, som takket være overbygningsaftalen har fået mulighed for at blive testet på højeste niveau i denne sæson.

Takket være en stærk organisation og en stor frivillig indsats har TOQ i nyere tid vundet masser af anerkendelse i form af udtagelser til pigelandsholdene samt Årets Initiativpris 2017. Fremtiden ser derfor lys ud, og i samarbejde med TOQ vil vi skabe et attraktivt og konkurrencedygtigt talentudviklingsmiljø, der også tager højde for den enkelte spillers ambitioner uden for fodbolden.


Kontakt os

For at vi kan realisere de målsætninger, har vi brug for et stærkt korps af sponsorer, der vil være til at løfte pige- og kvindefodbolden på Fyn. Kontakt kommerciel leder John Bæksted på tlf. 53 85 03 25 eller på mail til sponsor@odenseq.dk og hør, hvordan du kan bidrage til udviklingen af øens største pigetalenter.

;
Luk