Menu

Om Odense Q

Odense Q udspringer fra OB Kvinde Elite og blev etableret som selvstændig kvindefodboldklub i Odense i 2016. Klubben har base i Marienlystcentret. I Odense Q har vi seniorhold i 3F Ligaen og Kvindeserien, og vi er moderklub for Team Odense Q, der er en overbygning for U16-U18 piger med de to øvrige moderklubber, Boldklubben Marienlyst og Tarup-Paarup Idrætsforening

Mission

Odense Q er en fodboldklub for kvinder, der arbejder målrettet på at udvikle, tiltrække og fastholde spillere, trænere, ledere, sponsorer og frivillige kræfter. Alle i Odense Q skal respektere hinanden og den indsats, som ydes i klubben og i kvindefodbolden som helhed. 

Vision

Vi ønsker at skabe en fodboldklub for kvinder, som på det sportslige plan er i toppen af kvinde- og pigefodbold i Danmark, og som bredt udvikler, tiltrækker og fastholder spillere. Samtidig skal Odense Q på kontinuerlig basis levere spillere til de danske pige- og kvindelandshold.

Odense Q skal være en sund forretning med en økonomi, der kan bringe klubben til at være den førende kvindeklub på Fyn. Det skal være stedet, hvor førende elitespillere fra hele øen mødes, og hvor der arbejdes hårdt og målrettet på at skabe opmærksomhed og tilskuerinteresse omkring kvindefodbolden på Fyn.

 

Et stærkt fællesskab i fynsk kvindefodbold

I Odense Q vil vi dyrke fællesskabet omkring pige- og kvindefodbolden på Fyn. I den forbindelse yder vores spillere og trænere allerede en stor indsats til klubbens egne arrangementer og til de regelmæssige fællestræninger og oplæg rundt omkring i de fynske klubber. Vi arbejder løbende på nye initiativer, der kan bidrage til udviklingen og fællesskabet om kvindefodbolden på Fyn samt til den positive eksponering heraf.