Menu

Om Odense Q

Odense Q udspringer fra OB Kvinde Elite og blev etableret som selvstændig kvindefodboldklub i Odense i 2016. Klubben har base i Marienlystcentret. I Odense Q har vi seniorhold i 3F Ligaen og Kvindeserien. Samtidig er vi er moderklub for Team Odense Q, der er en overbygning for U16-U18 piger med de to øvrige moderklubber, Boldklubben Marienlyst og Tarup-Paarup Idrætsforening


Mission

Odense Q er en fodboldklub for kvinder, der arbejder målrettet på at udvikle, tiltrække og fastholde spillere, trænere, ledere, sponsorer og frivillige kræfter. 


Vision

Vi vil skabe en fodboldklub for kvinder, som på det sportslige plan er i toppen af kvinde- og pigefodbold i Danmark. Vi vil arbejde for at udvikle, tiltrække og fastholde spillere samt levere spillere til de danske pige- og kvindelandshold på kontinuerlig basis. Odense Q skal være en sund forretning med en økonomi, der kan bringe klubben til at være den førende kvindeklub på Fyn. Det skal være stedet, hvor førende elitespillere fra hele øen mødes, og hvor der arbejdes målrettet på at skabe positiv opmærksomhed og tilskuerinteresse omkring kvindefodbolden på Fyn.


Et stærkt fællesskab

I Odense Q vil vi dyrke fællesskabet omkring pige- og kvindefodbolden på Fyn. I den forbindelse yder vores spillere og trænere allerede en stor indsats til klubbens egne arrangementer og til de regelmæssige fællestræninger og oplæg rundt omkring i de fynske klubber. Vi arbejder løbende på nye initiativer, der kan bidrage til udviklingen og fællesskabet om kvindefodbolden på Fyn samt til den positive eksponering heraf.

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til: Windelsvej 138, 5000 Odense C, Odense Kommune
Dato:
Kl.:
 


Luk