Menu

Tenna Kappel: Har lært en masse af modgangen

image - Jeg tror, at vi har lært en masse af modgangen her i efteråret, fortæller Odense Q-anfører Tenna Kappel.
24. november 2018 kl. 22:16
Tenna Kappel vender Kolding-kampen og ser tilbage på den svære efterårssæson i 3F Ligaens grundspil.

Et 5-3 nederlag i lørdagens udekamp mod KoldingQ betyder, at Odense Q ikke længere kan nå en plads i 3F Liga-slutspillet til foråret. Vi fangede anfører Tenna Kappel til en snak om Kolding-kampen, det svære efterår og udsigten til at spille Kvalifikationsliga til foråret.


I taber 5-3 i Kolding. Hvordan ser du tilbage på kampen?

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en god gang fodbold i det meste af kampen, og specielt i første halvleg sidder vi godt på det. Vi spiller bolden fornuftigt rundt, og vi kommer frem til nogle chancer, hvor vi måske lige mangler den sidste tro på tingene. Vi indkasserer et ærgerligt mål, hvor vi ikke står ordentligt i bagkæden, og det er jo det, der sker, når man møder et hold som Kolding. I 2. halvleg bølger det lidt frem og tilbage med målscoringen, inden vi har et udfald på 10 minutter. Der får de scoret 2-3 gange, og det afgør reelt set kampen.

Foto: Mphoto v/Michael Nielsen

Hvordan vil du vurdere jeres indsats?

- Jeg synes, at vi leverer en god præstation. Selvom vi er bagud 1-0 ved pausen oven på en ellers god 1. halvleg, går vi ud og viser, at vi stadig tror på det, og at vi står sammen som hold. Men det er selvfølgelig skuffende, vi ikke får det resultat, der skal til, og de 10 minutter hvor vi bliver overmatchet, skal vi virkelig tage ved lære af. Men ellers føler jeg, at vi alle er der, hvor vi skal være i dag. Vi er et ungt hold, hvor vi stadig skal finde vores roller, og det er alt sammen blevet bedre og bedre i løbet af sæsonen. Her til slut synes jeg også, vi kan se, hvordan vi har rykket os. Vi er bedre organiseret, vi scorer flere mål og er generelt blevet et sværere hold at spille imod. Jeg tror, at vi har lært en masse af modgangen her i efteråret, som vi kan bruge fremadrettet.


Med undtagelse af sidste weekends hjemmesejr er alle de jævnbyrdige kampe, I har spillet i efteråret, tippet i modstanderens favør. Hvilken kamp ser du tilbage på med størst ærgrelse?

- Hvis skal jeg udpege én kamp, er det nok udekampen mod B93, hvor vi smider en 2-0 føring med få minutter igen. Men 3-2 nederlaget i sæsonpremieren i Thisted og 1-0 nederlagene til BSF er også kampe, vi godt kunne have fået noget med fra. Det er jo ærgerligt at se tilbage på, når vi sidder her og gør regnskabet op, men jeg ved også, at hele holdet har lært utroligt meget af de kampe og de oplevelser, vi har været igennem.


Hvordan ser du frem mod de udfordringer, der venter jer i Kvalifikationsligaen til foråret?

- Det bliver spændende. Det var selvfølgelig ikke det, vi havde håbet på, men det tager vi med og sigter efter blive oppe. Vi har været underdogs i mange af kampene i grundspillet, men til foråret kommer vi nok til at få favoritværdigheden i flere af dem. Det er noget, vi lige skal indstille os på, men med den udvikling, holdet er i, er jeg sikker på, at vi også er at finde i 3F Ligaen efter sommerferien.

Lørdag den 1. december slutter Tenna Kappel og co. fodboldåret af på hjemmebane mod B93, der ligesom Odense Q er at finde i Kvalifikationsligaen til foråret. Der er kickoff i Marienlyst kl. 15:00.