Stor Odense Q-sejr i første testkamp

image
27. juli 2019 kl. 17:34
Se billederne og læs om ligatroppernes første testkamp efter ferien.

Odense Q's ligatropper viste lovende takter i onsdagens træningskamp mod B.93, der blev besejret med hele 5-0 på en brandvarm bane 1. Ud over målene bød kampen, som blev afviklet over tre perioder á 30 minutter, også på ufrivillige keeperskift på begge hold.

Læs om begivenhederne her og se alle billederne fra opgøret i galleriet længere nede på siden.

Odense Q-B.93 5-0 (0-0)

Grundet enten ferie eller skader var Odense Q-truppen uden spillere som Fie Steenberg, Isabell Ohle, Kamilla Ø. Jensen, Laura Petersen, Sandra Jakobsen og Tina Holm.

Til gengæld var der en lang række mere eller mindre nye ansigter i truppen i form af oprykkerne Nicoline Bæksted og Sascha Nielsen, U18 DM-profilerne Cecilie Nielsen og Emilie Lajmiri samt gæstespillerne Acacia Nelson, Lykke Kildegaard og Mirjam Steck.

1. periode

Der var ingen scoringer til nogen af holdene i den første halve time, som i stedet udmundede i en bemærkelsesværdig ændring i hjemmeholdets lejr. Efter første pausefløjt blev værterne nemlig udfordret på keeperposten, da Odense Q-truppens eneste kampdygtige keeper, Sarah Jacobsen, måtte udgå. Hun blev erstattet af Sofie Søderholm, Cecilie Fløe og Tenna Kappel, der skiftevis vogtede målet for hjemmeholdet i den sidste times spil.

2. periode

Første scoring i opgøret faldt efter 48 minutters spil, da nyoprykkede Nicoline Bæksted tæt under mål fik sat foden på et fladt indlæg fra anfører Tenna Kappel.

Få minutter senere var Nicoline og Tenna igen på spil. Odense Q-kaptajnen førte bolden frem centralt, og i dybden fandt hun en fremadstormende Nicoline Bæksted, der sikkert lagde bolden forbi B.93-keeperen.

3. periode

Tomålsføringen holdt frem til det 67. minut, hvor værterne igen kom på tavlen. Venstreback Cecilie Nielsen skar ind fra kanten, og med en veltimet dybdeaflevering stak hun Julia Hansen, som i to forsøg fik øget til 3-0.

Med fem minutter igen blev gæsternes keeper udvist, efter hun utilsigtet tog hånden i brug uden for feltet. På det efterfølgende frispark gjorde Malaika Din Hashmi det til 4-0 med et højt, dykkende spark, som overlistede den vikarierende keeper i det københavnske mål.

To af Odense Q-holdets gæstende spillere, Lykke Kildegaard og amerikanske Acacia Nelson, samarbejdede om kampens sidste mål. Det faldt i dommerens overtid, efter en dybdestikning fra Lykke Kildegaard fandt vej til den unge amerikaner, der rundede keeperen og sendte bolden i nettet til slutresultatet 5-0.

Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Steen Hansen: Meget positiv kamp

Med sejren kom ligaholdet godt fra land under det nye trænerteam, cheftræner Steen Hansen og assistenttræner Serge Bodjo. Vi fangede den (uofficielt) debuterende cheftræner til en kommentar på kampen.

- Som vi også snakkede med spillerne om i pauserne, så ser det rigtig godt ud, når vi formår at sætte spillet, som vi gerne vil. Vi får bragt de forskellige ting fra træningsbanen over i kampen, og det kan vi se i mange sekvenser. Så er der også nogle ting, vi gør mindre godt. Der var flere nye spillere og nye relationer i spil rundt omkring på banen, og der er nogle af vores aftaler, der ikke holder. Dem skal vi selvfølgelig arbejde videre med, men alt i alt var det en meget positiv kamp for os, lød vurderingen fra Steen Hansen.

Odense Q-tropperne spiller anden og sidste testkamp inden sæsonstart, når de mandag aften får besøg af Næsby. Mandagens kamp sparkes i gang kl. 18:30 på bane 1. Husk også sæsonpremieren næste weekend, lørdag den 3. august, hvor BSF kommer på besøg fra kl. 13:00.

Se alle billederne fra onsdagens kamp i galleriet herunder.