Sen udligning kostede i SuperMatchen

image
14. september 2019 kl. 16:39
Læs om lørdagens tætte SuperMatch i Odense, der endte 1-1 efter en sen århusiansk scoring.

Odense Q-tropperne var tæt på at tage alle tre point i lørdagens SuperMatch mod VSK. Herunder kan du læse et kort oprids af de største begivenheder samt nyde et par billeder fra den spændende kamp.

1. halvleg

Gæsterne fra Århus viste stor gejst og bød sig til med et par nærgående forsøg i kampens indledning, og efter 10 minutter måtte Odense Q-keeper Sarah Jacobsen ud i fuld længde for at afværge et forsøg fra Mathilde Kruse Madsen.

Hjemmeholdet spillede sig hurtigt ind i opgøret, bl.a. via Cecilie Fløe, der efter et kvarters spil fik testet Katrine Svane i VSK Aarhus-målet.

Den underholdende startfase blev afløst af en chancefattig periode, hvor begge hold savnede den sidste kvalitet i både opspil og afslutninger. Kort før pausefløjt faldt to af halvlegens største tilbud. Først sparkede Sofie Bloch lige på Sarah Jacobsen fra en god position, og i den anden ende var værternes Lykke Kildegaard, tæt på at kunne dirigere bolden i nettet tæt under mål.

2. halvleg

Odense Q vise bedre takter fra starten af 2. halvleg, og i det 48. minut blev indsatsen belønnet. Tenna Kappel førte bolden frem, og da ingen gik imod hende, trykkede hun selv af fra distancen og gjorde det til 1-0 med et fladt spark i det fjerneste målhjørne.

Det gav noget selvtillid til hjemmeholdet, som midtvejs i 2. halvleg også havde flere gode tilbud. Der samme kan siges om VSK Aarhus-offensiven, der med spillere som Sofie Bloch, Mathilde Kruse Madsen og Jannie Thomsen gav den fynske defensiv svære arbejdsbetingelser lørdag eftermiddag.

Henimod kampens slutning syntes hjemmeholdet at have fundet rytmen. Efter 82 minutter var indskiftede Sandra Jakobsen tæt på at blive matchvinder for anden weekend i streg, men hun måtte se Katrine Svane parere det ellers kvalificerede skudforsøg.

Seks minutter før tid gik gæsterne udlignet. Århusianernes Emma Andersen lagde af til Sofie Bloch, som med et kraftfuldt spark fra kanten af feltet overlistede Sarah Jacobsen i værternes mål.

Det blev ikke til flere nævneværdige målchancer efter udligningen, og således endte 7. spillerundes SuperMatch med en pointdeling i Marienlyst.

Næste weekend tager Odense Q-tropperne imod Fortuna Hjørring, som dermed kan få revanche for nederlaget i det omvendte opgør i sidste uge.