Menu

Q3-anfører inden pokalfinale: Skal vise tekniske færdigheder og holdånd

image - Vi skal ud og vise vores tekniske færdigheder og holdånd, der har bragt os til denne pokalfinale, fortæller Q3-anfører Laura Krøjer om fredagens finale.
26. august 2021 kl. 19:12
Q3-anfører Laura Krøjer ser frem mod fredagens finale i Albani Pokalen.

Fredag tørner Q3 sammen med Kildemosens BK i finalen i Albani Pokalen, som sparkes i gang kl. 18:00 i KFUM Parken. 

Odense Q – dengang Q2 – og Kildemosen mødte hinanden i selvsamme pokalfinale tilbage i 2017 og 2018, hvor der begge gange skulle et sent Odense Q-comeback til for at sikre titlen. Den fynske nyklassiker har tradition for mål og heroiske præstationer, så der er al mulig grund til at kigge forbi til fredagens finaleopgør.

Vi fangede Q3-anfører Laura Krøjer til en kort snak forud for kampen.

 

Her kort inden pokalfinalen mod Kildemosen spillede I i weekenden mod dem i turneringen. Hvordan gik det og hvad tager i med jer fra den kamp?

- Kampen mod Kildemosen var en god kamp, hvor vi fik vist vores tekniske færdigheder og hvor vi fik lov til at se, hvilke færdigheder de arbejder på. Det er begrænset, hvad vi kan tage med fra den kamp, eftersom det er en anden trup, vi møder til pokalfinalen, da mange af spillerne fra sidste kamp er låst til denne kamp.

 

I morgen står den så på pokalfinale mod Kildemosen. Hvad skal I ud og vise i den kamp?

- Vi skal ud og vise vores tekniske færdigheder og holdånd, der har bragt os til denne pokalfinale, og hvorfor vi fortjener at stå i pokalfinalen.

 

Der har været en del udskiftning i Q3-truppen. Skaber det ekstra udfordringer at være anfører på sådan et hold? Og hvordan vender man det til at være til egen fordel?

- Selvfølgelig kan det bringe visse ulemper, at der har været en del udskiftning i vores trup, men eftersom vi er en masse spillere omkring Q3 holdet, har vi en forståelse for hinandens spil, som vi samler op på til vores fælles træninger. Det er ikke svært at være anfører på sådan et hold, eftersom vi er en gruppe piger, der alle gerne vil ud og vise, hvad vi kan individuelt og – endnu vigtigere – hvad vi kan sammen.

 

Hvad tror du bliver afgørende for kampens udfald? 

- Det, at være klar fra kampstart, tænker jeg helt sikkert kan være afgørende i sådan en kamp. Det er det hold, der er hurtigst til at få overblikket og kontrollen over bolden, der kan styre kampen i deres retning.


Det går løs fredag aften kl. 18:00 i KFUM Parken. Kan du ikke være med på lægterne, så følg med på vores Instagram, hvor vi vil opdatere fra kampen.

 

Se highlights fra den dramatiske 2018-finale her:

GOALSHOW: Odense Q-Kildemosens BK 3-1 (0-1)

Se mål og jubelscener fra fredagens finalesejr i Albani Pokalen 🏆⚽📺

Posted by Odense Q on Sunday, September 2, 2018