Odense Q ude af Kvindepokalen

image
24. november 2019 kl. 21:38
To scoringer af Kamilla Ø. Jensen var ikke nok til at besejre FC Thy-Thisted Q i lørdagens kvartfinaleopgør i Kvindepokalen.

Svanernes pokaleventyr sluttede lørdag eftermiddag, da man hjemme tabte 2-5 i kvartfinaleopgøret mod FC Thy-Thisted Q.

Det startede ellers lovende for hjemmeholdet. Kamilla Ø. Jensen, der blev matchvinder i ottendedelsfinalen mod HB Køge, bragte Odense Q i front efter 24 minutters spil. Glæden varede dog kort, og med hele fire scoringer i det sidste kvarter af 1. halvleg fik gæsternes Sarah Dyrehauge vendt grundigt op og ned på tingene.

Kamilla Ø. Jensen genoplivede Svanernes håb om en semifinaleplads, da hun nettede sit ottende sæsonmål efter 60 minutters spil. Men mere blev det ikke til for hjemmeholdet, der i stedet måtte se udeholdets Malene Sørensen øge til slutresultatet 2-5 dybt inde i overtiden.

FC Thy-Thisted Q avancerer dermed til semifinalerne i Kvindepokalen, hvor de får selskab af Farum BK/FCN, Fortuna Hjørring og KoldingQ.