Menu

Odense Q misser slutspillet

image 17-årige Julia Hansen scorede karrierens første 3F Liga-mål, da hun udlignede til 2-2 efter 63 minutters spil.
24. november 2018 kl. 20:49
Et 5-3 nederlag i lørdagens udekamp mod KoldingQ betyder, at Odense Q-tropperne er at finde i Kvalifikationsligaen i foråret 2019.

Der skulle point på kontoen i dagens udekamp mod KoldingQ, hvis Odense Q-tropperne skulle forlænge håbet om en plads i forårets slutspil.

Læ om kampen her og se en masse gode billeder fra kampen hos Mphoto v/Michael Nielsen på Facebook.

KoldingQ-Odense Q 5-3 (1-0)

Odense Q-tropperne viste gode takter fra kampens start, men det var værternes Signe Boysen, der åbnede scoringen med et hovedstødsmål efter 14 minutters spil.

1-0 føringen holdt frem til det 51. minut, hvor Odense Q-midtbanespiller Mathilde Jessen fik prikket bolden i nettet tæt under mål efter et hjørnespark. Og herfra gik det stærkt. Kampens første målscorer, Signe Boysen, gentablerede hjemmeholdets føring, da hun kom på enden af et godt KoldingQ-opspil efter 58 minutter. Og blot 5 minutter senere var 17-årige Julia Hansen på spil i den anden ende, da hun kom fri i dybden og bankede udligningen – og karrierens første 3F Liga-mål – i nettet.

70 minutter inde i opgøret tog KoldingQ igen føringen, efter Sif Rykær bankede bolden i mål fra kanten af feltet. Og to minutter senere øgede værterne til 4-2, da Signe Boysen steg til vejrs og headede bolden i nettet.

Gæsterne var tvunget til at satse i kampens slutfase, og det udnyttede hjemmeholdet efter 82 minutter. Signe Boysen kom igennem i venstre side, og inde foran mål fandt hun Pernille Gohr, der kunne lægge bolden i nettet fra tæt hold. Odense Q-anfører Tenna Kappel satte sidste aftryk på opgøret i dommerens tillægstid, da hun sled sig fri, afdriblede KoldingQ-keeperen og reducerede til slutresultatet 5-3.

Se en masse gode billeder fra kampen hos Mphotov/Michael Nielsen på Facebook

Spændende lokalopgør til foråret

Med nederlaget kan Odense Q ikke længere nå en plads i forårets 3F Liga-slutspil. I stedet står den på deltagelse i Kvalifikationsligaen til foråret, hvor 6 hold skal kæmpe om 2 pladser i 3F Ligaens grundspil i efteråret 2019. Her skal Odense Q og B93 forsøge at forsvare deres status som 3F Liga-hold mod Aab, Farum BK/FCN, Vildbjerg IF og – ikke mindst – naboerne fra Næsby BK.