Menu

Odense Q-B.93: Billeder & Reaktioner

image Kamilla Ø. Jensen og Tenna Kappel stod for Odense Q-scoringerne i lørdagens kamp.
02. december 2018 kl. 22:43
Et Tenna Kappel-inspireret comeback i 2. halvleg sikrede Odense Q en 3-1 sejr i lørdagens hjemmekamp mod B.93. Se billeder fra opgøret og fang en reaktion fra Odense Q-anføreren her.

I årets sidste kamp tog Odense Q's 3F Liga-tropper imod B.93. Begge hold havde misset slutspillet forud for den sidste spillerunde, men æren og ønsket om at sætte et flot punktum skulle vise sig at være rigeligt til at sikre en seværdig fodboldkamp.

Umiddelbart inden kickoff blev forsvarsspiller Michella Østergaard kåret til Månedens Spiller i november af fanklubben De Bordeauxrøde Svaner.

Gæsternes Natasha Shirazi åbnede scoringen efter 31 minutter, og hun sørgede for, at B.93 kunne gå til pausen med en 1-0 føring. Hjemmeholdet ledte efter et modsvar, og midtvejs i 2. halvleg stjal Tenna Kappel showet med to flotte scoringer i det 63. og 69. minut. Odense Q-anføreren kronede en fornem præstation med et oplæg til angriber Kamilla Ø. Jensen, der headede 3-1 målet ind efter 77 minutters spil.

Det blev ikke til flere scoringer i opgøret, og dermed kunne Odense Q-tropperne slutte efteråret af med en hjemmesejr og et mentalt overtag forud for møderne med B.93 i Kvalifikationsligaen til foråret.

Tenna Kappel, anfører og dobbelt målscorer:

- Vi spiller en knap så god første halvleg, så i pausen kigger vi hinanden i øjnene og bliver enige om, at vi ikke kan være vores indsats bekendt, og at der skal steppes op. Og så går vi ud og spiller en rigtig god 2. halvleg, hvor vi sidder på det meste. Vi får scoret tre mål og holder nullet i 2. halvleg, hvilket er sindssygt vigtigt. I de to sidste hjemmekampe har vi scoret syv mål, og sidste weekend i Kolding scorede vi tre. Det indikerer, at vi er på rette vej, og at vi tager de ting, som vi arbejder på til træning, med videre i kampene.

Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet længere nede på siden.