Menu

Næsby-Odense Q: Billeder & Reaktioner

image
10. marts 2019 kl. 16:51
Se alle billederne fra lørdagens testkamp i Næsby, og få Odense Q-cheftrænerens syn på den regnvåde affære.

Odense Q-tropperne løb ind i årets første testnederlag, da de lørdag formiddag tabte hele 4-0 på udebane til Næsby. Læs om kampen i artiklen herunder og se alle billederne i galleriet nederst på siden.


Næsby-Odense Q 4-0 (3-0)

Cheftræner Morten Christiansen måtte til kampen se bort fra Isabell Ohle, Sarah Sundahl og anfører Tenna Kappel. Til gengæld var Fie Steenberg, Laura Petersen og Malaika Din Hashmi tilbage fra en hård U19-landsholdssamling i Spanien, og med i truppen var også to U18-spillere fra Team Odense Q – Lærke Damgaard og Sofia Hvidbak – der begge kom i spil lørdagens kamp.

Kampen blev afviklet på en plørevåd kunstgræsbane, der banede vej for en fysisk og duelpræget affære. Den opgave slap Næsby-holdet bedst fra, ikke mindst i 1. halvleg, der endte 3-0 til værterne, efter de i flere omgange straffede Odense Q-tropperne i opbygningsfasen.

Et selvmål fra gæsterne midtvejs i 2. halvleg gjorde det til slutresultatet 4-0, og således tog næsbyerne en komfortabel sejr med fra årets første – omend uofficielle – møde mellem Fyns to stærkeste kvindehold. 

Morten Christiansen, cheftræner:

- For mit vedkommende drejer det sig mest om, at vi får en masse kilometer i benene. Og det er jo bare den her typiske floskel, men med de forhold, som vi spiller under i dag (lørdag red.), får vi ikke ret meget andet ud af det. Men forholdene er ens for begge hold, og jeg vil intet tage fra Næsby-sejren, som var fuldt fortjent. De viste, at de var bedst til at tilpasse sig forholdene, og at de var fysisk stærkere end os.

- Hvis vi kigger på vores egen indsats, så fik vi set en god vilje og moral hos nogle spillere, mens andre i perioder slår lidt for meget op i banen. Men vi stiller også med et meget ungt hold, og banen og vejrforholdene gør, at vi har svære betingelser for at spille, som vi gerne vil. Når det er sagt, er jeg selvfølgelig glad for, at vi får set nogle flere spillere an i løbet af kampen, og at vi får testet to U18-spillere på det her niveau.

Søndag den 17. marts er Odense Q-tropperne igen i aktion, når de tørner sammen med 1. divisionsholdet fra Sundby i en testkamp. Kampen fløjtes op kl. 13:00 på neutral grund hos Efterskolen ved Nyborg.

Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet herunder.

Luk