Menu

Laura Petersen: En kæmpestor drøm

image - Det er en kæmpestor drøm at blive udtaget, og det har det hele tiden været, fortæller Laura Petersen.
12. september 2018 kl. 18:22
Læs interview med Laura Petersen, der tidligere på ugen blev udtaget til U19-landsholdet.

Tidligere på ugen offentliggjorde U19-landstræner Søren Randa-Boldt sin trup til de tre kommende kampe mod Frankrig, Spanien og Skotland, der spilles i starten af oktober. Blandt de udvalgte var Odense Q’s Laura Petersen samt Team Odense Q-keeper Laura Worsøe, der også deltog på U19-landsholdets seneste tur.

Se U19-landsholdstrup og turneringsprogram her (FodboldForPiger.dk)

For Laura Petersens vedkommende er der tale om et comeback i landsholdsregi siden hendes 2 optrædener for U17-landsholdet tilbage i februar 2017. Vi ringede til Laura for at få en reaktion på den gode nyhed.


Hvad betyder det for dig at blive udtaget til U19-landsholdet?

- Det er en kæmpestor drøm at blive udtaget, og det har det hele tiden været. Jeg var lidt inde omkring U17-landsholdet på et tidspunkt, hvor vi var i Belgien, og det var bare den fedeste oplevelse. Lige siden har jeg drømt om at komme tilbage igen, og det skete så i går (mandag red.), hvor jeg fik det at vide. Så det er helt fantastisk.


Du har været fast starter på 3F Liga-holdet siden din ankomst, og har både optrådt som venstre kant og højre back. På hvilke områder har du rykket dig som spiller i 2018?

- Lige siden jeg kom til klubben, har jeg været inde i en rigtig god udvikling  både individuelt og holdmæssigt  hvor jeg har bygget på fra kamp til kamp. Jeg har udviklet mig meget som både kantspiller og som back, og jeg føler også, at jeg har vænnet mig mere til tempoet i 3F Ligaen. Og så har jeg fået en masse spilletid på højeste niveau, som har givet mig noget erfaring, og det kan jeg mærke giver pote nu.


Hvilke erfaringer vil du gerne have med dig fra U19-landsholdssamlingen?

- Først og fremmest er det en kæmpe oplevelse bare at komme ind omkring holdet, men jeg håber selvfølgelig på at kunne vise mig frem og få nogle minutter på banen. Og bare det her med at spille sammen og måle sig med de bedste i Danmark bliver en stor oplevelse i sig selv. Jeg glæder mig til at se, hvor jeg ligger i forhold til dem.


I skal spille en mini-turnering mod Spanien, Frankrig og værterne fra Skotland. Hvordan ser du frem til den udfordring?

- Vi skal op mod nogle meget dygtige modstandere, og det er også bare det fedeste, fordi det giver så god udfordring. Jeg er selvfølgelig meget spændt på at se, hvor meget spilletid jeg kan få, men bare det at være med bliver en kæmpestor oplevelse, som jeg glæder mig rigtig meget til.


På lørdag fortsætter Laura Petersen og resten af 3F Liga-holdet pointjagten, når de gæster VSK Aarhus fra kl. 13:00.


Tegn et spillersponsorat i Odense Q

Laura Petersen er sponsoreret af Glumsø Auto.

Hvis du også godt kunne tænke dig at tegne et spillersponsorat i Odense Q, så tag kontakt til kommerciel leder John Bæksted på tlf. 53 85 03 25 eller på mail sponsor@odenseq.dk.

Luk