Menu

Kamilla Ø. Jensen: Giver en masse selvtillid

image - Jeg er rigtig godt tilfreds med både min egen og holdets start på sæsonen, fortæller Kamilla Ø. Jensen.
10. maj 2019 kl. 19:47
Kamilla Ø. Jensen fortæller om holdets fremskridt i de tre første spillerunder og ser frem mod søndagens udekamp i Farum.

Kamilla Ø. Jensen har været en central figur i Odense Q-troppernes to seneste kampe. I 4-0 sejren over AaB stod hun for tre målgivende afleveringer, og i sidste weekends udesejr mod B.93 noterede den 22-årige angriber sig for kampens første scoring.

I interviewet her fortæller Kamilla om holdets gode form og søndagens store udebaneopgør mod Farum BK.

 

Sidste weekend hentede I tre vigtige point i en svær udekamp mod B.93. Hvad betød sejren for jer?

- Det giver jo en masse selvtillid, også fordi vi tilbage i grundspillet — og egentligt også i Næsby-kampen — har spillet mange tætte, jævnbyrdige kampe, som ikke er faldet ud til vores fordel. Men nu ved vi, at vi godt kan, og det er den bekræftelse og selvtillid, vi tog med fra B.93-kampen.

Hvordan føler du selv, du er kommet fra land i forårssæsonen?

- Jeg synes, jeg er kommet godt fra land. Nu fik jeg hul på bylden mod B.93, og ellers har det jo været assists, jeg har bidraget med. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med både min egen og holdets start på sæsonen.

 

Hvad har kendetegnet jeres indsats i de to seneste kampe?

- Vi er begyndt at spille vores eget spil, og vi rammer hinanden godt inde på banen. I den første kamp gik vi lidt over til at spille på Næsbys præmisser, og vi fik spillet for mange lange bolde, som egentligt strider imod det, vi gerne vil. Mod AaB og B.93 var vi bedre til at tage styringen og få bragt vores kvaliteter i spil. Og så stod vi bedre i kæderne, så det også var sværere for modstanderne at komme igennem.

Søndag gæster I Farum BK. Hvad forventer du dig af kampen?

- Jeg forventer en svær og jævnbyrdig kamp mod et rigtig stærkt Farum-hold. De har hentet en masse dygtige spillere ind, som vi skal lukke ned for, men vi skal først og fremmest fokusere på vores eget spil. Jeg tror, det bliver en tæt kamp uden alt for mange chancer til nogen af holdene — så når de endelig kommer, skal der scores på dem.

 

Hvad skal I gøre for at få en sejr med derfra — ud over at score på jeres chancer?

- Vi skal spille vores eget spil, stå godt i kæderne og blive ved med at kommunikere godt med hinanden. Det har fungeret for os indtil nu, og kan vi holde fast i det, skal vi nok komme frem til de chancer, vi skal bruge for at vinde kampen.

 

Søndagens kvalopgør sparkes i gang kl. 13:00 på Right to Dream Park i Farum. Vi opdaterer fra kampen på vores Instagram.


Se målene fra efterårets 5-0 sejr over Farum BK i Kvindepokalen:

GOALSHOW: Farum BK/FCN-Odense Q 0-5 (0-2)

Se alle målene fra onsdagens flotte pokalsejr på Right to Dream Park i Farum ⚽👏🥁

Posted by Odense Q on Thursday, October 25, 2018
Luk