Hold 2 tabte i underholdende affære

image Brasilianske Nádima Skeff (tv.) var involveret i begge Odense Q-scoringer i søndagens kamp.
09. april 2019 kl. 07:51
Se billederne og læs referat af søndagens kamp mod VSK Aarhus i Kvindeserie Vest.

Søndag eftermiddag skulle Hold 2 forsøge at bygge videre på den gode start i Kvindeserie Vest, da de hjemme tørnede sammen med VSK Aarhus. I artiklen her ser vi tilbage på slagets gang. Se også alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

1. halvleg

VSK Aarhus lagde bedst ud i søndagens opgør. Seks minutter inde i kampen brød gæsterne Odense Q-opspillet og sendte en aflevering i dybden til Sofie Bloch, der bragte århusianerne på 1-0 med en flad afslutning ved fjerneste stolpe.

Det var en livlig første halvleg med farlige situationer i begge felter. VSK Aarhus bød sig til med flere nærgående skudforsøg fra distancen, mens hjemmeholdet sad mest på bolden, og fik i perioder presset spillet langt frem på gæsternes banehalvdel. Efter 32 minutters spil tog århusianerne dog andet stik. Et par hurtige kombinationer på midtbanen blev rundet af med en dybdeaflevering til Emilie Kristensen, som med en god, flad afslutning fordoblede VSK Aarhus-føringen.

Odense Q-tropperne svarede godt inden pausen. 40 minutter inde i kampen sendte anfører Maria Olsen en dybdeaflevering afsted mod fødselar Nádima Skeff, der med et fikst træk rundede VSK Aarhus-keeperen og lagde bolden i mål. Og i første halvlegs sidste spilminut var Nádima igen på spil, da hun men høj tværpasning fandt Sandra Jakobsen. På kanten af feltet fik den blonde Odense Q-angriber kontrolleret bolden med både hæl og skulder, inden hun halvflugtede den over i det fjerneste målhjørne. En værdig afslutning på en intens og chancerig første halvleg.

2. halvleg

Gæsterne kom bedst ud til 2. halvleg, og der skulle blot gå 3 minutter, inden århusianerne igen havde taget føringen. Takket være et aggressivt pres vandt de boldbesiddelsen foran Odense Q-feltet, og med et dykkende skud fra ca. 20 meters afstand bragte Caroline Wagner VSK Aarhus på 3-2.

Hjemmeholdet jagtede ihærdigt en udligning, og 2. halvleg bød på en række gode scoringsmuligheder i og omkring århusianernes straffesparksfelt. Men trods flere kvalificerede forsøg blev det ikke til flere Odense Q-scoringer søndag eftermiddag – ikke mindst pga. en stribe pragtredninger fra Katrine Kleven i VSK Aarhus-målet.

I stedet fik århusianerne cementeret sejren i dommerens tillægstid. Et indlæg fra gæsternes højre side blev mødt af Caroline Wagner, som med sit andet mål i kampen sikrede århusianerne en 4-2 sejr i Marienlyst. Dermed ligger de to hold i midten af Kvindeserie Vest med 3 point efter de to første spillerunder. Se alle billederne fra søndagens kamp i galleriet længere nede.

Odense Q's Hold 2 spiller igen mandag den 22. april, hvor man gæster Haderslev FK. Og husk, at 3F Liga-tropperne starter forårssæsonen på lørdag med et spændende lokalopgør på udebane mod Næsby. Der er kickoff kl. 12:00 på ALPI Arena.