Hold 2 storsejrede i premieren

image Mål fra Nádima Skeff, Malene Rodríguez, Ida Rosholm og Anna Hyldig banede vejen for søndagens 5-1 sejr i Horsens.
01. april 2019 kl. 19:52
Søndag vandt Hold 2 med 5-1 på udebane over Stensballe IK i forårets første kamp i Kvindeserien. Se billederne og læs om kampen her.

Odense Q's Hold 2 fik den bedst tænkelige start på tilværelsen i Kvindeserie Vest, da de søndag hentede en udesejr på hele 5-1 i premieren mod Stensballe IK. Læs om kampen i artiklen her og se alle billederne derfra i galleriet længere nede på siden.

Stensballe IK-Odense Q 1-5 (1-1)

De østjyske værter kom bedst fra land og tog føringen efter 13 minutters spil på et af mål Trine Jensen. Odense Q-tropperne kæmpede sig dog tilbage i opgøret, og kort før pausefløjt bragte brasilianske Nádima Skeff balance i regnskabet. Nádima nettede også i lørdagens testkamp med 3F Liga-holdet, og dermed har klubbens nye sydamerikaner fået noget nær en drømmestart på sit ophold i Odense.

Odense Q-tropperne skruede op for både tempoet og målscoringen efter pausen. Godt en time inde i opgøret bragte efterårets Hold 2-topscorer Malene Rodríguez gæsterne i front, og kort efter fik en af holdets unge veteraner, Ida Rosholm, øget til 3-1. Central midtbanespiller Anna Hyldig, der i 2018 blev kåret til Årets Fund 2018 på Hold 2kom også på tavlen midtvejs i 2. halvleg, og i slutfasen cementerede Malene Rodríguez Odense Q-sejren med sit andet mål i kampen.

Således fik Hold 2 en imponerende 5-1 sejr med fra årets første turneringskamp oven på en præstation, der lover godt for holdets ambition om at etablere sig i Kvindeserien. Se alle billederne fra lørdagens opgør i galleriet forneden.

Odense Q-troppernes næste kamp i Kvindeserie Vest spilles søndag på hjemmebane mod VSK Aarhus. Der er kickoff kl. 15:00 i Marienlyst.