Fortuna fik revanche i vanvidskamp

image
21. september 2019 kl. 16:47
Lørdagens kamp i Marienlyst bød på intet mindre end 13 scoringer. Læs om det målrige opgør her.

Der var gang i den fra første fløjt, da Odense Q lørdag tørnede sammen med Fortuna Hjørring i Marienlyst. Læs om kampen i artiklen her, der også byder på et par billeder fra den underholdende affære.

1. halvleg

Værterne stod for en decideret chokstart, da Cecilie Fløe først kom på tavlen efter blot to minutters spil, inden Tenna Kappel øgede til 2-0 fem minutter senere.

Glæden varede dog kort og allerede minuttet efter fik nordjyderne reduceret, da Sarah Sundahl på uheldig vis fik raget bolden i nettet efter en mislykket clearing tæt under mål. Nordjyderne fortsatte de lovende takter og kom også på 2-2, da Emma Snerle dukkede op ved forreste stolpe og sparkede bolden i nettaget efter 12 minutters spil.

Odense Q svarede igen 20 minutter inde i opgøret. Kamilla Ø. Jensen fandt plads centralt i banen, og hun stak Julia Hansen, der fikst vippede bolden over den udfarende Fortuna-keeper, 3-2 til værterne.

Igen var føringen kun kortvarig, og minuttet efter kunne Sara Holmgaard gøre det til 3-3 på et direkte frispark på kanten af feltet. Og efter knap en halv times spil viste nordjyderne igen tænder på dødboldene, denne gang på et indirekte frispark i feltet. Bolden blev lagt af til Sara Holmgaard, der dirigerede bolden op i det ene målhjørne og bragte Fortuna Hjørring foran for første gang i kampen.

I første halvlegs tillægstid satte gæsterne trumf på med scoringer fra både Caroline Møller Hansen og Sofie Lundgaard, som sikrede Fortuna Hjørring en nærmest uhørt 3-6 føring ved pausen.

2. halvleg

Fortuna startede bedst efter pausen, og efter 53 minutter scorede Caroline Møller Hansen til 3-7. Hjemmeholdet forsøgte ihærdigt at kæmpe sig tilbage i opgøret, og 73 minutter inde i opgøret blev der skabt lidt håb i det fynske, da Tenna Kappel reducerede til 4-7.

Værterne fortsatte med at køre på, og godt ti minutter før tid blev det også 5-7, da Cecilie Fløe på fornem vis headede et Julia Hansen-indlæg i netmaskerne.

Det blev dog ikke til noget fuldbyrdet comeback for hjemmeholdet, og i stedet kunne gæsternes Caroline Møller Hansen gøre det til slutresultatet 5-8 kort efter.

Gang i lørdagens ligakampe

Med nederlaget ligger Odense Q fortsat under stregen med et enkelt point op til KoldingQ, der lørdag tabte 7-1 i udebanekampen mod Brøndby. Farum BK vandt 3-0 på hjemmebane over BSF i rundens SuperMatch, mens FC Thy-Thisted Q hjemme spillede 2-2 mod VSK Aarhus.