Menu

DBU U17-Odense Q: Billeder & Reaktioner

image
24. april 2019 kl. 20:15
Se alle billederne fra mandagens testkamp mod det danske U17-landshold, og læs Morten Christiansens vurdering af Odense Q-troppernes indsats.

Mandag rundede Odense Q's 3F Liga-tropper påsken af med en træningskamp mod det danske U17-pigelandshold. Kampen blev spillet ved Vejen Idrætscenter, hvor U17-landsholdet var samlet forud for næste måneds EM-slutrunde i Bulgarien.

Se alle billederne fra kampen længere nede på siden, hvor du også kan fange en reaktion fra Odense Q-cheftræner Morten Christiansen.


DBU U17-Odense Q 2-2 (2-2) 

Sandra Jakobsen bragte Odense Q-tropperne i front, da hun efter 20 minutters spil kom på enden af et oplæg fra angrebsmakker Kamilla Ø. Jensen. Små 10 minutter senere gjorde Sandra Jakobsen det også til 2-0, denne gang med Isabell Ohle i oplæggerens rolle.

Blot et minuts tid efter 2-0 målet fik Kamilla Ø. Jensen chancen fra 11-meterpletten, men hun måtte se sit forsøg blive pareret af U17-landsholdskeeper Freja Thisgaard. Det satte gang i U17-holdet, der stod for et flot comeback henimod slutningen af første halvleg.

Få minutter efter straffesparksredningen reducerede Cornelia Kramer først til 1-2, og kort inden pausen fik den tidligere Team Odense Q-profil Rebekka Frederiksen bragt balance i regnskabet.

Der faldt ingen scoringer efter pausen, og således endte det 2-2 i mandagens testkamp, som nok skal have bidraget positivt til turneringsforberedelserne i begge lejre. Opgøret gav også anledning til Odense Q-debut for både Josephine Schak og Matilde Tesgaard, der til daglig tørner ud for Team Odense Q's U16 Liga-hold.

Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Morten Christiansen: - Spiller en stærk kamp 

Vi fangede Odense Q-cheftræner Morten Christiansen til en kommentar oven på mandagens kamp.


Hvordan blev den her lidt atypiske træningskamp arrangeret?

- Kristian (red. U17-landstræner Kristian Mørch) ringede og spurgte, om ikke vi havde lyst til at spille en træningskamp. U17-landsholdet er jo i fuld gang med forberedelserne til EM her i næste måned, og da vi ikke havde nogen kampe på programmet, var det en ideel mulighed for at holde kampformen ved lige. Forud for vores kamp mod Næsby holdt vi 14 dages kamppause, og der kom vi for langt væk fra spilpraksis. Det her var en rigtig god løsning for begge hold, og jeg synes, at vi fik en god, velspillet træningskamp ud af det.


Hvordan vil du vurdere jeres indsats i kampen?

- Den er super godkendt, og der er mange positive ting, vi kan tage med. Vi spiller en stærk kamp mod et meget talentfuldt U17-landshold, som er blandt Europas bedste af sin slags. Generelt set gør vi mange rigtige ting i løbet af kampen, og vi gav debut til to U16-spillere, der begge gik ind og leverede en god indsats.


Store opgør i vente

Lørdag kl. 11:00 tager Odense Q-tropperne imod AaB i vores første hjemmekamp i Kvalifikationsligaen. Kom ud og støt spillere og trænere i jagten på dyrebare point i det spændende kvalspil!

Husk også at følge med, når U17-landsholdet i næste måned spiller EM-slutrunde i Bulgarien. Her lægger danskerne hårdt ud med et opgør mod de forsvarende mestre fra Spanien den 5. maj.

Følg de kvindelige ungdomslandshold på Facebook

Luk