Menu

AaB-Odense Q: Billeder & Reaktioner

image Hele fem forskellige Odense Q-spillere kom på måltavlen søndag eftermiddag.
10. juni 2019 kl. 21:30
Se billeder fra søndagens 5-3 sejr i Aalborg og få en reaktion fra Laura Petersen, der scorede kampens første mål.

Odense Q's kvalifikationshåb lever fortsat oven på weekendens spillerunde, der bød på en målrig Odense Q-sejr i Aalborg søndag eftermiddag. I artiklen har vi byder vi på en reaktion fra Laura Petersen, en gennemgang af pointsituationen i Kvalifikationsligaen og en masse gode billeder fra opgøret i Aalborg.

Masser af målscorere

Der var hele otte forskellige målscorere på tavlen, da Odense Q-tropperne tog en 5-3 sejr med fra søndagens besøg hos AaB. For gæsterne var Laura Petersen, Tenna Kappel, Sandra Jakobsen, Sarah Sundahl og Kamilla Ø. Jensen på pletten, mens værternes mål blev sat ind af Gry Thrysøe, Emilie Thygesen og Amina Leto. Læs Laura Petersens reaktion på det målrige opgør i Aalborg herunder, og tjek alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Laura Petersen: Vigtigst at vi fik de tre point

Højre back Laura Petersen blev kampens første målscorer i Aalborg, og hun blev kåret til Kampens Spiller af Odense Q-fanklubben De Bordeauxrøde Svaner. Det unge stortalent havde følgende at sige om søndagens kamp:

- Først og fremmest er jeg glad for, at vi udnyttede vores chancer og fik scoret en masse mål, fordi vi i de seneste kampe har haft meget stolpe-ud. Til gengæld falder vi lidt ud i perioder af kampen, og vi lukker for mange mål ind, bl.a. fordi vi ikke får afvist dem godt nok i og omkring feltet. Men i sidste ende var det vigtigste, at vi fik de tre point, så der stadig er noget at spille om på lørdag.

Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Spændende sæsonfinale på lørdag

Med sejren er Laura Petersen og co. stadig med i kampen om oprykningspladserne forud for den sidste spillerunde i Kvalifikationsligaen, som afvikles lørdag eftermiddag.

Førerholdene Farum BK/FCN og Næsby har begge 3 point ned til Odense Q. På lørdag skal Næsby på besøg hos Farum BK/FCN, og alt andet end en pointdeling i det opgør vil give Odense Q chancen for at overhale det tabende hold. Det kræver dog i første omgang, at Odense Q-tropperne henter alle 3 point i lørdagens hjemmekamp mod B.93.

Ved pointlighed afgøres placeringen i første omgang på baggrund af måldifference og dernæst antal scorede mål. Det regnskab ser ud som følger:


Farum BK/FCN

Måldifference: +11

Antal mål: 24 mål

 

Næsby BK

Måldifference: +4

Antal mål: 13 mål

 

Odense Q

Måldifference: +9

Antal mål: 22 mål

Dernæst er det de indbyrdes opgør, der afgør tingene. Eneste mulighed for at de kommer i spil vil være, hvis Næsby vinder med et enkelt mål over Farum, mens Odense Q tager en etmålssejr over B.93 og samtidig scorer præcis to mål mere end Farum gør i deres kamp. I det tilfælde vil Farum tage kvalifikationspladsen foran Odense Q pga. et bedre indbyrdes pointregnskab.

Uanset hvad er der lagt i ovnen til en spændende sidste spillerunde. Kom ud og se Odense Q-troppernes afgørende sæsonfinale mod B.93 fra kl. 15:00 på lørdag. Og inden da – fra kl. 13:00 på bane 1 – tager Team Odense Q imod IF Lyseng i U18 DM Ligaens sidste spillerunde.

Luk