Menu

Julie Wisborg: Vi skal score flere mål

image - Jeg kan godt lide at træne og se spillerne udvikle sig, men jeg har ikke på den måde sat nogen klar ambition for, hvor langt jeg gerne vil med det, fortæller Julie Wisborg om fremtidsperspektiverne for trænerkarrieren.
30. juli 2021 kl. 17:16
Q2-assistenttræner Julie Wisborg fortæller om den første tid i klubben og de udviklingsmæssige mål for den kommende sæson.

Oven på et vellykket forår har Q2 taget hul på forberedelserne til en spændende efterårssæson i Kvindeserie Vest. Her venter en række spændende opgaver i den jysk-fynske række, hvor Svanerne bl.a. kan se frem til et startprogram med lokalopgør mod Næsby/Dalum, B1913 og ØB.

Med på sidelinjen er Julie Wisborg, der tiltrådte som assistenttræner på Q2 i starten af året. Vi har taget en snak med Julie om den første tid i klubben og hendes udviklingsmæssige fokus frem mod den nye sæson.

 

Hvad er dit indtryk af klubben indtil nu og hvordan er du faldet til?

- Mit indtryk er, at det er en rigtig seriøs klub på alle niveauer. Det tiltaler mig rigtig meget, og det synes jeg også er nemt at falde til rette i. Corona-situationen har jo ikke gjort det nemt at falde til socialt. Alt det uden for banen er kommet tilbage nu, men i starten var det jo ikke-eksisterende. Men jeg føler, jeg er faldet godt til, og jeg er blevet taget rigtig godt imod.


Hvad har det givet dig at arbejde med holdet?

- Jeg er jo ikke kommet med en masse trænererfaring, og jeg har fået rigtig meget ud af at træne nogle dygtige spillere. Det er nogle andre ting, man kan arbejde med, når man ikke skal bruge så meget tid på de rent tekniske aspekter. Det har også åbnet mine øjne for, hvor forskelligt spillet kan se ud, alt efter om man står på eller uden for banen.

Hvad bringer du til holdet?

- I forhold til den nuværende trænerkonstellation bringer jeg nok noget struktur. Og fordi jeg selv har været spiller indtil sidste efterår, bringer jeg noget forståelse for, hvordan det er at være spiller, og hvilke følelser man har inde på banen.


Hvordan har du oplevet samarbejdet med de andre trænere i klubben?

- Vores samarbejde har gået rigtig meget på de praktiske forhold, både opadtil til Bo, men også til Serge og Ulrich. Og der synes jeg, jeg møder en rigtig stor velvilje til, at alle hold skal køre. Men ud over Ulrich og Serge synes jeg ikke, jeg har haft et større fodboldfagligt samarbejde med de andre trænere. Det tror jeg på kommer, når vi får lidt flere muligheder for at mødes. Jeg er rigtig glad for samarbejdet i vores lille trekløver, og det bærer præg af stor respekt for hinanden og en stor vilje til at få tingene til at lykkes.

Har du nogen langsigtet målsætning for din trænerkarriere?

- Lige nu synes jeg bare, det er sjovt. Jeg kan godt lide at træne og se spillerne udvikle sig, men jeg har ikke på den måde sat nogen klar ambition for, hvor langt jeg gerne vil med det.

 

Hvor på banen eller i hvilke faser af spillet skal I forbedre jer i den kommende sæson?

- Vi skal score nogle flere mål, og vi skal have flere spillere til at score dem. Alle vores spillere er super skarpe på det tekniske, og mange er også rigtig skarpe taktisk, så vi spiller godt, især mellem felterne. Egentligt er det kun i modstanderens felt, at vi nogle gange mangler noget. Det, jeg gerne vil lægge på yderligere, er den her giftighed, når vi er i feltet, fordi vi bruger for mange chancer på at score, og vi har nogle gange lidt for svært ved at tilspille os chancerne. Jeg synes generelt, vi er gode over hele banen, men hvis vi skal forbedre os et sted, er det i modstanderens felt.

 

Julie og co. sparker efterårssæsonen i gang den 15. august kl. 12:00 på udebane mod Næsby/Dalum.

Luk