Menu

Topplacering og spillerkåringer på Q2

image
29. juli 2021 kl. 15:55
Læs en kort gennemgang af foråssæsonen på Q2, og se hvem der løb priserne som Årets Højdespringer, Årets Odense Q'er og Årets Spiller.

Q2 sluttede en hektisk, coronapræget sæson på en 2. plads i Kvindeserie Vest.

I artiklen her tager vi et kig på forårets bestræbelser og præsenterer jer for spillerkåringerne, som fandt sted til holdets sæsonafslutning.

 

Sikker 2. plads i Kvindeserie Vest

Allerede i forårssæsonens første spillerunde stod Q2-spillerne over for en stor opgave, da de tog imod puljefavoritterne fra KoldingQ. Her hentede koldingenserne en 2-0 sejr, men Svanerne svarede godt igen med lutter sejre i de fem efterfølgende kampe.

Sejrsstimen stoppede dog brat, da KoldingQ – der på daværende tidspunkt havde etableret sig som rækkens klare førerhold – igen viste sig for stor en mundfuld i et 4-1 nederlag i det jyske. Sårene helede med sejre mod FC King George og B1913, mens det kun blev til en nulløsning i andet møde med Fredericia KF, der var det eneste hold udover KoldingQ, som formåede at tage point med fra Svanernes hjemmebane i foråret.

Til slut vandt Q2-pigerne to gang med tenniscifrene 6-1, først ude mod Haderslev og senere hjemme mod Kildemosen, dog med et enkelt 1-0 nederlag på udebane mod B1913 imellem de to storsejre.

Således landede Q2 på en relativt sikker 2. plads i Kvindeserie Vest med 10 sejre ud af 14 mulige og en målscore på 44-15.

De løb med priserne

Traditionen tro var sæsonafslutningen lig med anerkendelse af nogle af de spillere, som har ydet noget helt ekstraordinært i sæsonens løb. Trænerteamet havde bestemt sig for tre kåringer: Årets Højdespringer, Årets Odense Q'er og Årets Spiller. Herunder kan du se, hvem der løb med hæderen.


Årets Højdespringer: Anne-Dorthe Knudsen

24-årige Anne-Dorthe, internt kendt som AD, løb afsted med titlen som Årets Højdespringer, der gives til en spiller, som udviklingsmæssigt har taget nogle gevaldige ryk i sæsonens løb.

- Hun har flyttet sig virkelig meget i det seneste halvår. Hun startede med at være meget sur på sig selv efter den første kamp mod KoldingQ, men i løbet af sæsonen har hun været helt outstanding for os. Hun har løftet niveauet, både hos sig selv og hos andre, og hun lægger en energi i fodbolden, som hele holdet har haft stor gavn af, lød ordene fra assistenttræner Julie Wisborg.

Årets Odense Q'er: Maria Olsen

Maria Olsen tog titlen som Årets Odense Q'er på Q2. Prisen gives til en spiller, som i løbet af sæsonen har ydet en ekstraordinær indsats, der også rækker ud over de rent sportslige parametre.

- Hun er mildest talt en træners drøm. Hun går forrest til træning, til kampe og uden for banen. Hun har et højt bundniveau, og det er en spiller, der leverer hver eneste gang, og som virkelig vil klubben, fodbolden og fællesskabet, forklarede assistenttræner Julie Wisborg om motivationen for valget.

Årets Spiller: Maja Bødker

Prisen som Årets Spiller gik til 20-årige Maja Bødker. Prisen baseres primært på de sportslige meritter og den betydning, den pågældende spiller har haft for holdet i løbet af sæsonen.

- Jeg har gået meget op i, at vi skal blive bedre til at bruge vores fysik, når vi spiller. Det budskab, tror jeg, er nået ud til hele holdet. I den forbindelse har jeg en gang imellem været lidt frustreret over den her spiller – og det ved hun godt. Det har været som at spise mad uden salt, som jeg en dag sagde til hende. Men det har hun i den grad tilføjet i løbet af sæsonen, og på baggrund af præstationerne, hendes indflydelse på holdet og hendes altid gode humør har vi ikke kunnet se bort fra Maja som Årets Spiller, fortalte cheftræner Serge Bodjo om kåringen.

Indleder med lokalopgør

Q2 indleder den nye sæson i gang med tre spændende lokalopgør i Kvindeserie Vest. Den 15. august er der sæsonpremiere i udekampen mod Næsby/Dalum, og i de to efterfølgende runder venter B1913 (ude) og ØB (hjemme).

Skulle du have interessen og niveauet til at spille med på Q2 i Kvindeserie Vest, så kontakt vores trænerteam og forhør dig om muligheden for at træne med.

Luk