Menu

Bo Sundahl: Spiller nærmest to kampe

image - Jeg var ikke i tvivl om, at vi skulle bruge de første 10 minutter på at spille os varme og få nerverne på plads. Og – desværre – er vi bagud 2-0, inden det sker, fortæller Bo Sundahl.
21. marts 2021 kl. 13:16
Cheftræner Bo Sundahl evaluerer lørdagens semifinalekamp og ser frem mod returen i det nordjyske.

En skidt start kostede Svanerne dyrt i det første semifinaleopgør mod FC Thy-ThistedQ i Kvindepokalen. Nordjyderne tog fra Odense med en 3-1 sejr i bagagen, og dermed mistede Odense Q et vigtigt skridt i jagten på en plads i pokalfinalen.

Umiddelbart efter lørdagens kamp fangede vi cheftræner Bo Sundahl til en kort snak om nederlaget og om udsigten til næste weekends returopgør i Thisted.

 

I taber 1-3 i det første semifinaleopgør. Hvordan oplevede du kampen?

- Vi spiller nærmest to kampe i dag. Vi har en 1. halvleg, hvor vi ikke tør spille og er lidt afventende, og hvor vi ikke ligner et hold, der er klar til Kvindeligaen. Og så har vi en 2. halvleg, hvor vi giver lidt slip på håndbremsen og spiller en fin kamp. Vi har også muligheder for at gøre det til 2-3 og kan skabe spænding i det. Så en rigtig "pokal 2. halvleg", som jeg er rigtig stolt af.


Hvad tror du ligger til grund for den nervøse start?

- Jeg var ikke i tvivl om, at vi skulle bruge de første 10 minutter på at spille os varme og få nerverne på plads. Og – desværre – er vi bagud 2-0, inden det sker. Pigerne var klar, men nerverne og hele den forventningsglæde, der er til det, er svær at forberede sig på. Der havde vi brug for at spille os varme, og det lykkedes desværre ikke for os, før der var gået 35 minutter.

Hvordan ser du jeres chancer i returkampen?

- Vi vil være meget fokuserede på, at vi skal op og give den max gas og se, hvad vi kan gøre for at vende det. Vi er godt klar over, at sandsynligheden er meget lille, men vi scorer et mål og har 2-3 store chancer i 2. halvleg, og kan vi gøre det i returkampen, så er vi inden for marginalerne. I fodbold er det jo heldigvis sådan, at der kan ske mange ting i løbet af en kamp, så vi vil gå efter det.


Hvordan skal I forberede jer frem mod returkampen?

- Vi skal bare have noget energi i træningen og sørge for, at vi går op og giver den max gas i Thisted. Så må vi se til den tid, hvad dagen bringer.

 

Returkampen spilles lørdag den 27. marts kl. 15:00 på Sparekassen Thy Arena.