Menu

Zoë Hasenauer er ny stribe i OB Q

image
Frederik Hestbjerg
25. juli 2023 kl. 10:49
Indtil nu har Zoë Hasenauer skrevet fodboldhistorie for Oregon Ducks University, men fremover er det for OB Q

Zoë Hasenauer er en del af den trio af nordamerikanske spillere, der i den kommende sæson skal være med til at styrke OB Q.

Zoë Hasenauer er en alsidig midtbanespiller, der kan spille både den defensive og den offensive midtbanerolle og lige såvel også er lige stærk med både højre og venstre ben. Det er blandt andet denne alsidighed, der har gjort hende interessant for OB Q og som i 2019 gjorde at hun blev udtaget til det amerikanske U20-landshold.

Om den nye tilføjelse til OB Q siger John Bæksted:

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan præsentere Zoë i OB Q. Hun kommer med nogle unikke egenskaber, hun kan bruge begge ben, hun kan spille offensivt og defensivt og samtidig kan hun sætte sine medspillere op. Vi er sikre på, at Zoë vil kunne bidrage positivt til holdet og være med til at rykke os et niveau op - på flere måder.

og fortsætter:

- Hun er desuden tidligere roommate med HB Køges Maddie Pokorny. Vi har gennem vores snakke med Maddie også fået bekræftet, at Zoë og OB Q er det helt rette match, og det glæder vi os til.

Zoë har desuden også all-time-rekorden for flest assists og startpladser på Oregon Ducks University - fremover er det dog hos OB Q, at hun skal forsøge at sætte nye rekorder og være med til at bidrage til den gode kultur. 

Du kan se Zoë og de andre nye OB Q-spillere i aktion, når de tager imod Næstved HG d. 12. august kl. 14.00 på Nature Energy Park.

Luk