Ydmyghed, fokus og hårdt arbejde er vejen frem til sejr!

image Odense Q går stenhårdt at kunne juble igen, når modstanderen hedder ASA Aarhus
Frederik Hestbjerg
12. september 2020 kl. 08:00

Efter pokalkampen i onsdags er det igen blevet hverdag og derfor hedder monstanderen ASA Aarhus, nårOdense Q tager på lørdag hul på den sidste halvdel af 1. Division.

Sidst de 2 hold mødtes blev det til 3-1 sejr, efter havde været bagud i løbet af kampen. Vi tog en kort snak med Bo Sundahl omkring optakten til denne kamp

1. Sidste gang var der i følge dig en shaky start. Hvordan skal i undgå dette denne gang?

Sidste gang mod ASA var vores første kamp i 1 division. Der er sket meget med holdet siden da. Vi er kommet op i omdrejninger, har fået minutter og mål i benene og så har vi selvfølgelig trænet en del mere. Så den shaky start skal undgås på den måde.

2. I kender modstanderen, i har vist at i er et niveau bedre end de andre hold - Skal denne kamp bruges til at give andre spillere minutter i benene?

Udskiftningen kommer helt af sig selv. Vi har lidt sygdom og lidt skavanker efter pokalkampen, så der sker en naturlig udskiftning på et par pladser. Men det bliver ikke nogen svækkelse. VI har en bred trup hvor mange glæder til at få chancen for mere spilletid.

3. Hvad skal der til for i kan udvide statistiken med 240 minutter uden at modstanderen har scoret i ligaen?

Vi skal blive ved med at være ydmyge, fokuserede og forberede os optimalt til alle kampe. Vi undervurderer ingen og vi ved at med den rette mentalitet kan man nå rigtig langt.