Menu

Vi kigger bagud og fremad med Bo Sundahl

image Fotograf: Iver Tidemand
Frederik Hestbjerg
03. oktober 2020 kl. 12:04
Kvindepokal, prisværdig defensiv og IF Lyseng, vi vender det hele med Bo Sundahl

Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til en kort snak om det videre avancement i kvindepokalen, den bedste defensiv i 1.division og hvordan kampen mod Lyseng skal gribes an.

 

Tilbage i max gear i Kvindepokalen

Først og fremmest tillykke med det videre avancement i Kvindepokalen. Kan du sætte et par hurtige ord på kampen og resultatet?

- Det var en rigtig god kamp hvor vi efter et par middelmådige præstationer var tilbage i max gear. Sundby er rutineret hold med en stærk offensiv som specielt i 1h bød op til dans. Vi fik dog gradvist overtaget mere og mere og burde have lukket kampen 100% i 2h hvor var har en del store chancer til 4-1.

Derudover er der lige blevet trukket lod til næste runde, i har trukket Aalborg Freja fra 1.division. Et par hurtige tanker om dette?

- Det er en rigtig fin lodtrækning, vi har internt haft en ønskeliste over hvem vi gerne vil trække og Aalborg Freja var en af dem. Nu gælder det om at kæmpe på banen og holde fokus, så vi kan få de 2 semifinalekampe til næste forår.

 

Rutinen og automatikkerne kommer stille og roligt

I er det hold i 1. division der er har lukket færrest mål ind og scoret næstflest - hvad er opskriften på dette?

- Opskriften er fokus, videoanalyse og hårdt arbejde. I de fleste af kampene har vores 7 bagerste spillere været 19 år eller yngre, så der mangler lidt rutine i stressede situationer. Men pigerne vokser kamp for kamp og vi kan se at flere og flere automatikker begynder at fungere.

Lyseng i næste kamp - Hvad skal der gøres for at det bliver til 3 point?

 - Vi skal være villige til at arbejde hårdt selvom det på papiret ligner en overkommelig opgave. Hvis vi falder 5-10% i indstilling, så er vi ikke bedre end de andre hold.

Sidste gang blev det til en 0-6 sejr på udebane, kan vi forvente samme resultat igen?

- Vi på hjemmebane og på kunstgræs, så vi skal forvente en klar sejr igen. Om det bliver 0-6 igen, det ved jeg ikke, jeg synes at man skal tage på stadion og se det.

Matematisk set så er puljerne til oprykningsspillet næsten givet, bliver der tænkt nærmere over det eller er fokus udelukkende på at tage en kamp af gangen?

- Nej vi ved ikke om vi skal møde Vildbjerg eller JAI næste weekend, så det kigger vi på søndag når resultaterne foreligger. Så ja, vi tager en kampen af gangen, det giver ingen mening at spekulere i modstandere når intet er 100% fastlagt. 

 

 

Næste kamp er lørdag d. 3/10/2020 kl. 13 - Husk stol/tæppe, hvis du ønsker at se kampen. Billetter kan købes i døren i form af sæsonkort. Derudover streamer vi også kampen på Facebook