Menu

Unge talenter sikrede sejren i Varde

image Team Odense Q-talenterne Dikte Bang og Frida Munk Lassen debuterede begge i lørdagens kamp.
04. september 2021 kl. 20:32
Læs om lørdagens kamp på Sydbank Stadion, og få cheftrænerens syn på Odense Q-troppernes indsats.

Lørdag eftermiddag var der dømt topbrag på Sydbank Stadion, hvor Odense Q gæstede Varde IF i 1. division.

Begge hold gik ind til kampen med maksimumpoint, og Svanerne jagtede også sæsonens femte clean sheet i streg i 1. division. I artiklen her tager vi et kig på lørdagens kamp i selskab med Bo Sundahl og en række billeder af de afgørende øjeblikke.

Ingen mål inden pausen

Der var ikke nogen mål at skrive hjem om efter de første 45 minutter på Sydbank Stadion, men Svanerne var tæt på undervejs. Vi bad cheftræner Bo Sundahl reflektere over indsatsen i 1. halvleg.

- Spillemæssigt var det lidt svingende i første halvleg, hvor vi ikke var helt afstemt og havde lidt for mange forkerte beslutninger i opbygningen. Men de spillemæssige problemer blev overtrumfet af en stærk defensiv. Igen lykkedes det at holde modstanderne nede på et minimum af chancer. Det var mest dødbolde til Varde, som gav dem aktioner i feltet. Vi havde dog chancerne til at åbne kampen i første halvleg, men måtte nøjes med et skud på overliggeren og et underkendt mål, beretter han.

Langskudsmål åbnede ballet

Kampens første scoring faldt efter 61 minutters spil, da Louise Wadstrøm – der henover sommeren rykkede op i seniorrækkerne fra U18 DM-holdet i Team Odense Q – med et flot langskud sendte bolden i nettet.

- I 2. halvleg fik vi sat spillet bedre op, og fik udfordret Varde mere på deres egen halvdel. Louise Wadstrøms flotte mål fra distancen efter 61 min lignede en tidlig afgørelse på kampen, da Varde stadig var sjældne gæster i vores målfelt, fortæller Bo Sundahl.

Debutantmål i slutfasen

I 2. halvleg var der debut til Dikte Bang og Frida Munk Lassen, som begge normalvis optræder for U18 DM-holdet i Team Odense Q. Frida Munk Lassen satte ekstra trumf på debutoplevelsen med sin scoring til slutresultatet 2-0 efter 82 minutters spil – kort efter hun var blevet sendt på banen. 

- Dikte Bank og Frida Munk viste begge, at vi har en stærk fødekæde fra Team Odense Q. Begge leverede fine præstationer, og sidstnævnte kronede endda dagen med et debutmål, lød hans dom over lørdagens debuterende duo.

Med sejren fortsætter Bo Sundahls tropper den suveræne start på sæsonen i 1. division, hvor det er blevet til fuldt pointudbytte og clean sheet i alle fem kampe.

Næste lørdag er vi tilbage på hjemmebanen i Marienlyst, hvor Svanerne tørner sammen med Vildbjerg fra kl. 14:00.