Menu

Trænerteamet: En kamp som gik som vi frygtede og forventede

image
Frederik Hestbjerg
16. maj 2021 kl. 21:41
Det var et afklaret trænerteam, vi fangede til en kort snak efter dagens kamp mod AaB

Forudsigelig kampbillede gættet før kamp

Målnettet blafrede kun på grund af vinden og derfor kunne begge hold i dagens kamp mellem Odense Q og AaB gå fra banen med 1 point.

Før dagens kamp udtalte Bo Sundahl at han forventede at de første 10 minutter ville være præget af at nervøsitet grundet de uvante omgivelser, dernæst ville Odense spille sig i kampen. Men var det så også det kampbillede han så:

"Ja, og jeg vil næsten mene at hvis man kigger på tiden, så passer det også næsten med klokkeslættet. Vi starter usikkert, afleveringerne sidder ikke i skabet og vi bliver for usikre på hvad vi gør, men efter 10 minutter ændrer det sig og vi kommer frem til mere og sidder tungere på kampen" Udtalte cheftræneren cheftræneren og fortsatte "Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at vi ikke udnytter vores momentum at får scoret, det havde åbnet kampen mere op og så havde tilskueren også fået noget at gå hjem på"

 

Manglede momentum i 2. halvleg

Anden halvleg startede voldsomt for Odense Q's vedkommende, knap var 2. halvleg fløjtet i gang før at AaBs Mathilde Jensen havde en kæmpe mulighed for at score. Dette blev også 2. halvlegs eneste reelle chance hvor man kunne forvente et mål.

"Generelt bliver 2. halvleg en mere åben affære. Vi kan ikke oprette holde samme momentum som i første halvleg og samtidig får AaB bedre fat i bolden. Det var selvfølgelig en spændende kamp, men det var mere grundet intensiteten end chancerne. Ret beset så forløb kampen som vi både forventede og frygtede" afsluttede cheftræneren

 

"Du får mig ikke til at sige kontroversielt" udtalte assistenttræner Morten Hansen efter kampen. Selvom der ikke var nogen kontroversielle citat i ærmet, var han dog overvejende enig i kampbilledet

"Et mål i første halvleg til os, havde vel været på sin plads - men dette holdt op mod den kæmpe chance de fik i 2. halvleg går lige op. Vi vidste det ville blive en tæt kamp, derfor har jeg svært ved at hidse mig op over resultatet eller spillet. Det er dog vigtigt at vi stadig er med i kampen om oprykning"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luk