Målmissil kunne ikke stoppe Odense Q-toppet

image
Frederik Hestbjerg
06. november 2021 kl. 21:06
På trods af at Varde IF kom foran tidligt i kampen på noget af tordendrøn, så var det Odense Q der kunne sikre sig de 3 point med en solid 5-1 sejr.

På papiret var der ikke meget at spille for hos Odense Q, kvalifikationen til oprykningsspillet er sikret og det samme er førstepladsen. Dagens modstander fra Varde kunne dog med en sejr sikre sig en plads til forårets oprykningsspil.

At Varde IF ville sikre sig pladsen i dag var også til at se. De var i kampens indledende minutter dominerende og spillede friskt til. Dette udmøntede sig i flere farlige chancer og opspil, det var dog ikke på disse at der blev scoret. Efter 10 minutter kunne Line Aarhus Nielsen 20 meter fra mål, sende bolden op i trekanten til 1-0.

Vardes dominans begyndte at aftage og samtidig begyndte Odense Q at spille sig mere og mere ind i kampen.

Efter 20 minutter kunne Julie Jensen på straffespark reducere til 1-1. Odense Q fortsatte deres dominans og kom også til flere chancer. På trods af at spillet indikerede flere mål, så blev der ikke scoret flere mål i første halvleg.

Tempofyldt start gav pote

Anden halvleg stod på total Odense Q dominans. Der var knapt nok fløjtet op, før at Emma Jasmine kunne opsnappe en dårlig tilbagelægning og sparke på stolpen, således at Sofia Hvidbak kunne sparke returbolden i mål.

Knap 10 minutter senere kunne Julie Topp sende et velplaceret indlæg fra venstre side ind i Varde IF-feltet, her stod en veloplagt Kamilla Ørskov klar til at heade bolden i mål til 3-1. Et lille kvarter kunne selv samme Kamilla Ørskov udplacere Vardes målmand og score til 4-1.

Odense Q fastholdt presset efter målet til 4-1, tempoet faldt dog en smule i takt med at udskiftningerne blev foretaget.

Varde IF havde ikke meget at byde på i 2. halvleg og der blev registreret 0 vestjyske skud på mål i 2. halvleg.

Knap 10 minutter før tid kronede Sarah Sundahl en solid indsats af med at score til 5-1 og slukke alt håb om et potentielt vestjysk comeback. Et velplaceret langskud udenfor feltet og en uheldigt placeret målmand var ingredienserne til målet. Der skete ikke nævneværdigt efter målet og Odense Q kunne derfor tage en sikker sejr.

Sejren ændrer ikke noget i tabellen, Varde har stadig mulighed for at komme med i oprykningsspillet og Odense Q er stadig klart nr. 1