Menu

Tordendrøn grundlagde sikker sejr Odense Q-sejr.

image Hele 4 gange kunne Odense Q juble på en efterårskold lørdag
Frederik Hestbjerg
16. oktober 2021 kl. 19:14
For gang nummer en trilliard det seneste år var dagens modstander ASA Aarhus. En velkendt modstander som man har mødt et uhørt højt antal gange de sidste 18 måneder. Ligesom før så endte det igen med en sikker Odense Q på 4-0.

Dagens kamp var vindblæst en af slagsen, hvor holdet tættest på måltavlen altid havde en kraftig vind i ryggen. Dagens startopstilling bød på flere overraskelser blandt andet Malaika i centerforsvaret og Emma Jasmina i angrebet. 

 

Tordendrøn åbnede målfest

Selvom der var flere uvante startere, så var spillet på banen dog til at genkende, offensivt, fremadrettet og dikterende. Odense Q dominerede på bolden de første 20-25 minutter og tillod kun ganske få ting på egen banehalvdel. Derudover var Emma Jasmina i den grad i hopla og fik spillet sig selv frem til flere større chancer og potentielle assists. 

Derfor var det også lettere overraskende at det var et langskud der skulle åbne ballet. Ikke desto mindre var det det der skete da Sarah Sundahl udplacerede ASAs målmand og sendte bolden i nettet med hjælp fra stolpen.

Resten af 1. halvleg var uden større begivenheder, selvom om tempoet faldt hos Odense Q, så havde ASA svært ved at spille sig igennem det alternative centerbackpar Malaika og Arna. Derfor kunne Odense Q gå til halvleg med en føring på 1-0

 

Frontangriber i hopla

Anden Halvleg startede som lyn og torden knap 2 minutter var spillet før at ASA havde en oplagt mulighed for at spille sig på 1-1 men Isabelle Granlund og Sarah Sundahl fik afværget situationen. 5 minutter senere kunne et hårdt arbejde Emma Jasmina fremtvinge et straffespark som blev sat ind af Julie Jensen.

 

Dernæst stod der Odense Q på alle aktioner. ASA fik knap et ben til jorden på Odense Qs banehalvdel. Odense Q fortsatte det høje pres og derfor var det også helt fortjent at Ajla Habibovic kunne score til 3-0 på et oplæg af Emma Jasmina. Slutteligt kunne Emma Jasmina krone en stærk 2. halvleg af ved at score til 4-0, ganske fortjent.

 

Resten af 2. halvleg bød på enkelte chancer, men Odense Q kunne veksle dem til mål. Samtidig havde ASA mistet pusten og kom derfor ikke frem til mere.

 

Med sejren er Odense Q nu oppe på 25 point og en stensikker 1. plads med 6 point ned til nærmeste modstander Sundby BK. Der mangler 4 kampe af 1. division og matematisk set er vi ude i usandsynlige scenarier for ikke at gå videre.

KAMPFAKTA
‘30 1-0 : Sarah Sundahl

‘53 2-0 : Julie Jensen (str) (ass. Emma Jasmine Afua Arthur)

‘66 3-0 : Ajla Habibovic (ass. Emma Jasmine Afua Arthur)

‘76 4-0 : Emma Jasmine Afua Arthur (ass. Sofia Hvidbak)