Topbrag endte uden vinder

image Arkivfoto
Frederik Hestbjerg
06. november 2022 kl. 12:12
Der var høj solskin og masser vestenvind da Odense Q og Næstved HG stødte sammen i en kamp, hvor Odense Q endegyldigt kunne sikre sig en plads i top 4, mens at Næstved HG kunne gøre sig selv til AaBs førsteudfordrer.

Ingen af delene virkede dog som sandsynlige scenarier i første halvleg. Begge hold havde store problemer med at spille sig frem til de store chancer og stort set alle optrin blev stoppet af 2 kyniske forsvar.

Også selvom at begge forsvar hen mod pausen gav mere og mere slip, så var det desværre ikke nok for Odense Qs meget angrebsivrige kanter i form af Ajla Habibovic & Elisabeth Nielsen. Begge kanter har de seneste mange kampe markeret sig positivt med offensivt spil og et godt øje for mål og medspillere.

De 2 kyniske forsvar var også grunden til at der - ikke overraskende - stod 0-0 ved 1. halvlegs afslutning.

Mens solen stille og roligt sænkede sig, så var det var det et angrebsivrigt Næstved HG der kom ud efter pausen. Der var spillet ganske få sekunder før at målmand Frieda Jensen blev  testet for første gang - hvilke blev fulgt op af flere langskud.

Stille og roligt åd Odense Q sig ind i kampen og efter 65 minutters spil, så var det nærmest en konstant gentagelse. Odense Q erobrer bolden - Odense Q etablerer angreb - Odense Q taber bolden eller skyder på mål - Næstved HG giver bolden op - Odense Q erobrer bolden. Dette skabte en del chance og selvom bolden var inde og danse på målstregen så ville den bare ikke ind i nettet.