Menu

Svanerne tabte topkampen i Århus

image Kamilla Ø. Jensen noterede sig for det enlige Odense Q-mål i lørdagens kamp.
10. maj 2021 kl. 21:30
Se alle billederne fra lørdagens topbrag mod AGF, og få cheftrænerens reaktion på opgøret.

Svanerne mistede et vigtigt skridt i Kvalifikationsligaens topstrid, da det lørdag blev til et 4-1 nederlag i udekampen mod AGF. 

AGF's Caroline Jensen åbnede målscoringen efter 5 minutters spil, men godt et halvt minut(!) senere fik Odense Q-topscorer Kamilla Ø. Jensen udlignet. Værterne tog føringen igen efter en halv times spil ved Mathilde Kruse, inden Maria Herdel øgede til 3-1 fem minutter før pausen.

Kampens sidste mål faldt i 2. halvlegs overtid, hvor Thea Rhode gjorde det til slutresultatet 4-1 i århusiansk favør. Se alle billederne og få cheftrænerens kommentarer til kampen længere nede på siden.

Andetsteds i Kvalifikationsligaen denne weekend tog AaB en hjemmesejr på 2-1 over ASA, mens B.93 på udebane vandt 5-1 over Sundby BK. Dermed dropper Odense Q ned på en tredjeplads i rækken forud for torsdagens kamp mod Sundby BK.

Bo Sundahl: En svær kamp for os

Vi tog fat i cheftræner Bo Sundahl for at få en kommentar til lørdagens kamp i Århus og den kommende uge, der byder på kampe mod Sundby og AaB.


Hvordan ser du tilbage på lørdagens kamp?

- Det var en svær kamp for os. De havde læst os godt, og de lagde et fysisk pres på os, som vi ikke formåede at spille os ud af. I de tætte kampe her er det spørgsmålet, om vi kan få spillet bolden hurtigt nok rundt. Vi spiller jo normalt på kunstgræs, hvor vi har bedre styr på det, men vi har det sværere på en lidt ujævn bane, som den vi spillede på i Århus.

 

I er gået ind i en hård uge, der byder på kampe mod Sundby og AaB. Hvilke tanker har du gjort dig om det fysiske og mentale pres, I står over for?

- Det har jeg ikke gjort mig nogen tanker om. Vi glæder os til en spændende uge med vigtige kampe på programmet. Vi har to kampe, og det er ens for alle holdene, så jeg tror ikke, der er nogen fordel eller ulempe for nogen. Det bliver en uge, hvor vi doserer rigtigt, så vi er max klar til de to kampe.

 

Torsdag gæster I Sundby. Hvordan skal I gribe den opgave an?

- Jeg tror ikke, vi skal opfinde noget nyt i forhold til Sundby-kampen. Sundby er et godt hold, men de har haft svært ved at lukke af bagude. Vi skal sørge for, at de ikke får gang i deres offensive maskine, fordi der har de nogle dygtige spillere.

Luk