Svanerne tabte pusten mod B.93

image
28. september 2021 kl. 23:23
Odense Q løb ind i sæsonens første pointtab i 1. division, da B.93 trak sig sejrrigt ud af lørdagens duel på Østerbro Stadion.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og scoringer fra Kristine Lindgaard (’35) og Omewa Joy Ogochuckwu (’40) sendte københavnerne på sejrskurs efter de første 45 minutter.

Svanerne fik reduceret efter 66. minut på et selvmål af B.93-keepeen, der fejlbedømte en nærgående hjørnesparksbold fra Sarah Sundahl. Det blev dog ved den ene Odense Q-scoring, og dermed led Bo Sundahls tropper sæsonens første nederlag i indeværende sæson. Svanerne topper dog fortsat rækken med 3 point ned til lørdagens modstandere fra B.93 på 2. pladsen.

Odense Q-fanklubben De Bordeauxrøde Svaner pegede på Julie Jensen som Kampens Spiller lørdag eftermiddag.

Allerede tirsdag aften fandt Svanerne tilbage på sejrssporet, da de gæstede B.93's naboer fra Østerbro IF. Her vandt Odense Q-tropperne 3-0 på mål af Kamilla Ø. Jensen, Sofia Hvidbak og Dikte Bang. Vi følger op med mere fra den kamp senere på ugen.

Svanernes næste opgave er på søndag ude mod Næstved HG.