Svanerne snublede i Århus

image
31. maj 2021 kl. 20:18
Odense Q led et bittert pointtab i lørdagens udekamp mod ASA. Se alle billederne fra kampen her.

Lørdag eftermiddag var Svanerne på besøg hos ASA i den næstsidste spillerunde i forårets kvalifikationsspil.

Odense Q-topscorer Kamilla Ø. Jensen bragte Svanerne i front efter 28 minutters spil, og indskiftede Lea Duus Madsen fordoblede den odenseanske føring efter knap en times spil.

Den fynske 2-0 føring holdt frem til slutfasen, hvor de århusianske værter for alvor bed fra sig. Efter 83 minutter fik Benedicte Moss Rasmussen reduceret for hjemmeholdet, og kort efter – i det 89. minut – fuldendte århusianerne comebacket med en straffesparksscoring fra Julie Moeslund.

Rundens øvrige kampe bød på en AGF-hjemmesejr på 3-2 over B.93, mens AaB tog en 3-1 sejr med fra deres besøg hos Sundby.

Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet længere nede på siden.

Stor finaledag forude

Odense Q og AaB ligger nu med samme antal point forud for sidste spillerunde, men Svanerne indtager fortsat 2. pladsen pga. en bedre målscore (+7 mod +3). Dermed er der lagt i ovnen til en stor oprykningsfinale på Grundlovsdag. På Odense Atletikstadion får Svanerne besøg af topholdet AGF, der allerede har sikret sig oprykning, mens AaB gæster ASA.

Du kan købe billetter til lørdagens kamp mod AGF på Odense Atletikstadion via linket her.