Frederik Hestbjerg
10. oktober 2021 kl. 17:58
Efter pointtab i de 2 seneste kampe, blev det til 3 point mod Næsby/Dalum

Siden præsentationen af det nye setup har det haltet på point-fronten for Odense Q. 2 kampe spillet og blot 1 point. Der var derfor alt at vinde i lokalderbyet mod de blå fugle fra Næsby/Dalum.

Sidste opgør mellem lokalrivalerne endte med sikker 2-0 sejr til Odense Q, der var derfor mere end bare 3 point på spil i dagens.

Odense Q dominans og debutmål

Første halvleg startede med overvældende Odense Q dominans på bolden. Den store bolddominans blev også vekslet til flere farlige chancer og efter 24 minutter havde man allerede ramt overliggeren hele 3 gange.

Efter 36 minutter formåede Odense Q dog at ramme målnettet fremfor overliggeren, da Dikte Bang kunne score sit første Odense Q-mål og symbolsk bringe Odense Q foran. Målet blev en mindre sovepude for Odense Q, der trak sig mere tilbage og samtidig fik Næsby/Dalum mulighed for at spille sig mere ind i kampen.

Der blev ikke scoret mere i første halvleg, stillingen var derfor 1-0 og kampen dermed stadig åben.

Gammel angriber viste målnæse

2. Halvleg var knapt nok fløjtet i gang før at Næsby/Dalum havde scoret. Næsby/Dalums Søder kunne placer kuglen i målene på Odense Q og så var der for alvor lagt op til 40 intense minutter.

Efter 60 minutter blev kampen dog afgjort da Lea Duus kunne sende bolden i mål på et straffespark. Lea Duus der i denne sæson var blevet omskolet til forsvar fra angreb, viste den gamle målnæse.

I takt med at kampen skred frem og udskiftningerne kom, faldt både tempoet og antallet af chancer. Derfor var det Lea Duus straffespark der kunne sikre Odense Q de første 3 point i Oktober, samt en statuering af 1. pladsen i 1. Division.