Menu

Stor hæder til Sascha Nielsen!

image Foto: Tom Andreasen
Frederik Hestbjerg
28. november 2020 kl. 07:46
Sascha Nielsen løb med titlen som årets da talent da Svendborg Kommunes Kultur-, idræt- og spejderpriser skulle uddeles
Det har været et overordentlig succesfuldt år for Odense Qs Sascha Nielsen. Først og fremmest er det blevet til rigtig mange minutter på førsteholdet, hvor man stadig har det første nederlag til gode i den nye og sæson. For nyligt blev det så til endnu mere hæder, da Svendborg Kommune kunne tildele Sascha Nielsen prisen som årets sportstalent.
Et kæmpe stort tillykke til Sascha, der vandt med følgende begrundelse;
"Sascha Nielsen – fodboldspiller i Odense Q
Sascha er en fremragende fodboldspiller, og hun har, trods sin unge alder, bidt sig fast i holdets startopstilling, hvor hun som styrmand i forsvaret spiller med stor rutine.
Sascha er meget seriøs med sin træning, fysisk som mentalt. Hun misser aldrig et træningspas, og er selv på en dårlig dag garant for en positiv attitude. Selv under corona nedlukningen viste Sascha stor mental styrke, og vendte stærkt motiveret tilbage for fuld styrke. Sascha vil med den indstilling og sit talent komme til at præge den danske kvindeliga i mange år frem.
Også uden for banen er Sascha en god rollemodel, idet hun altid stiller op til arrangementer, f.eks. Odense Q’s stjerne-spillerskole. Her er Sascha en god formidler af klubbens værdier til fans og de yngre piger. Sascha tager sig også altid tid til en autograf eller et foto sammen med de små pigefans."
Vi ønsker Sascha et stort tillykke med prisen!