Menu

Steen Hansen: Var gode til at spille vores spil

image - Specielt i første halvleg gik pigerne ind og gjorde stort set alt det, vi havde aftalt, fortæller Steen Hansen.
28. april 2019 kl. 16:10
Assistenttræner Steen Hansen evaluerer lørdagens hjemmekamp mod AaB.

Årets første tre point i Kvalifikationsligaen blev sikret, da Odense Q-tropperne lørdag vandt 4-0 over AaB i Marienlyst. Vi fangede assistenttræner Steen Hansen til et interview efter kampen.


Hvilken følelse står du tilbage med oven på kampen?

- Tilfredshed og en vis lettelse over, at pigerne, til trods for presset og at kampen var blevet flyttet lidt frem og tilbage, går ind og viser, at de er klar og fokuserede.


Hvordan ser du tilbage på jeres indsats?

- Jeg synes, vi havde lagt en meget god plan for kampen, og specielt i første halvleg gik pigerne ind og gjorde stort set alt det, vi havde aftalt. Det var godt at se. Langt ind i kampen så vi stærke ud rent spilmæssigt, men vi taber lidt tråden i 2. halvleg, hvor vi ikke holder fast i konceptet og i det niveau, vi viste inden pausen. Der bliver for langt imellem os inde på banen, og vi får ikke flyttet bolden rundt, som vi gerne vil. Det er i hvert fald nogle af de ting, vi kan tage med.

På hvilke områder løftede I jeres indsats i forhold til premieren i Næsby?

- I første halvleg var vi gode til at spille vores spil. Vi fik sendt bolden godt rundt mellem kæderne og fik taget de løb, vi gerne ville. Og så var vi rimelig afklarede i forhold til, om vi skulle spille kort op igennem banen eller slå den dybt – afhængigt af hvor højt AaB'ernes bagkæde stod. Det løste vi rigtig godt.


De fire mål fordelte sig mellem tre af holdets kantspillere. Hvad tror du ligger til grund for, at det lige var dem, målene skulle kom fra?

- En del af vores oplæg til kampen gik på, at der kunne være noget plads på kanterne, som vi skulle forsøge at udnytte. Så vi ville bl.a. forsøge at trække spillet over i den ene side og lave et skift, der kunne bringe den modsatte kantspiller i scene bagerst i feltet. Det lykkedes vi rigtig godt med ved flere af målene – også fordi Kamilla Ø. træffer nogle rigtigt gode beslutninger inde i feltet. Ved tre af målene vælger hun den kloge løsning og spiller chancen større frem for selv at sparke på mål.

Næste weekend skal Odense Q-tropperne på en svær opgave ude mod B.93. Østerbro-klubben tog en flot skalp, da de ude vandt 4-1 i lørdagens sjællandske kvalderby mod Farum BK.

Luk