Menu

Steen Hansen: Spillerne skal have stor ros

image - Det var dejligt med en sejr, og spillerne skal have stor ros for det hårde arbejde, de lagde i det, fortæller Steen Hansen.
11. september 2019 kl. 20:38
Steen Hansen evaluerer sejren i Hjørring og ser frem mod lørdagens SuperMatch i Marienlyst.

Odense Q’s ligatropper skal forsøge at holde momentum i Gjensidige Kvindeliga, når VSK Aarhus kommer på besøg lørdag eftermiddag. Vi har taget en snak med cheftræner Steen Hansen forud for det vigtige opgør.


I lørdags overraskede I og vandt 3-2 i Hjørring. Hvordan ser du tilbage på den kamp?

- Dagen startede lidt hektisk med en sygemelding fra Sarah Sundahl. Det betød, at vi måtte rokere lidt rundt på holdet, og vi indkaldte Emilie Lajmiri, som endte med at spille hele kampen på den centrale midtbane. Da Fortuna lagde tryk på fra start, blev vi udfordret med de nye relationer, der er i spil, men pigerne viste, de kan stå imod, og vi fik kæmpet os tilbage i kampen.

- Vi kunne ikke holde dem fra chancer, men vi vidste, at hvis vi holdt os til konceptet, ville vi selv komme frem til noget i den anden ende. Det giver noget stabilitet og sikkerhed til holdet, at vi formår at spille os ud af presset mod et hold som Fortuna Hjørring, og vi samtidig kan være målfarlige. Det var dejligt med en sejr, og spillerne skal have stor ros for det hårde arbejde, de lagde i det.


Hvad betyder sejren for holdet?

- Det betyder meget for selvforståelsen. Med et resultat som det her kan spillerne selv se og mærke, hvad vi kan præstere som hold. Vi trænere gik fra kampen med en følelse af, at spillernes tro på egne evner er begyndt at sætte sig fast i dem.

Hvordan ruster sejren jer frem mod lørdagens kamp mod VSK Aarhus?

- Trods talent og alt det her så kræver det stadigvæk, at vi alle arbejder knaldhårdt til træning, og at vi bliver ved med at finde de fælles løsninger, der er med til at udvikle os hold. Vi må ikke blive overmodige og tro, at vi kan leve på, at vi spillede en rigtig god kamp i weekenden. Det kan vi ikke, og det er min opgave at sørge for, vi holder snuden i sporet og arbejder stenhårdt til træning, og at vi forbereder os optimalt og er 100% klar, når vi skal spille mod VSK Aarhus.


Lørdagens kamp er jeres første SuperMatch, som er blandt flere nye initiativer i Gjensidige Kvindeliga. Som træner – hvordan oplever du de nye tiltag?

- For pige- og kvindefodbolden er det rigtig godt og enormt vigtigt, at der kommer nogle ekstra initiativer og en større opmærksomhed omkring kampene. Men for mig som træner er det en ligakamp ligesom alle andre, og jeg vil gøre mit til, at spillerne kan fokusere på fodbolden.

 

Lørdagens kamparrangement starter med underholdning v/ Henrik Busborg fra kl. 12:40. Der er kickoff kl. 13:00, og efter kampen er der autografskrivning med Tenna Kappel og Sille Struck.

Luk