Sikker sejr over Ballerup da positiv stime blev udbygget

image
Frederik Hestbjerg
19. august 2023 kl. 15:41

De seneste 2 kampe havde budt på 15 OB Q-mål, 3 point og 1 et avancement.

Det var derfor et selvtillidsfyldt OB Q-hold, der var draget til Ballerup i jagten på 3 point. Kampen blev spillet på det noget aparte tidspunkt kl.11.00, men selvom tidspunktet var noget tidligere end sædvanligt, så var OB Q mødt frisk op og var klar fra start af.

Allerede fra starten af var det et dominerende OB Q-hold, der tog teten på den noget tvivlsomme græsplæne i Ballerup.

Allerede indenfor det første kvarter kunne OB Q havde været foran med flere mål, men det var første efter 23 minutter kunne gøre det til 1-0 på oplæg af Zoë Hasenauer.

Selvom OB Q pressede på i store dele af kampen, så ville bolden ikke indover stregen, dette på trods af gode forsøg fra Ajla Habibovic, Anna Krog og Signe Boysen.

1-0 er en farlig føring og derfor lå det hele tiden i overfladen og simrede at BSF kunne komme igen og udligne, denne frygt blev dog punkteret med 7 minutter igen, da Katie Soderstrom kunne prikke bolden i mål og få åbnet sin målkonto i ligaen.

Med 2-0 sejren er OB Q stadig ubesejret og har stadig tilgode at lukke et mål ind i ligaen.

Næste kampe er på lørdag d. 26. kl. 14.00 i vante rammer på Nature Energy Park.