Sikker sejr efter en dynamit halvleg

image
Frederik Hestbjerg
28. august 2021 kl. 21:17
Efter en målløs første halvleg hentede Odense Q 3 point i anden halvleg på 2 mål af hhv. Kamilla Ørskov Jensen og Lea Duus Madsen

Der var lagt op til et mindre topopgør i dagens kamp mellem Sundby BK og Odense Q. Sundby BK, er ligesom Odense Q, et af de hold man kan forvente at spille om oprykning.

Dagens kamp mod Sundby BK var 3. kamp i 2021 mellem de 2 hold, de 2 seneste opgør var endt med 2 sikre sejre til Odense Q. Siden det seneste nederlag til Odense Q i 2021, havde Sundby BK dog fået kapital fra en ny sponsor. Det var derfor et voldsomt forandret Sundby BK-hold der var troppet i Marienlyst.

Første halvleg var en åben slagudveksling, hvor begge hold skiftede til at have tetten. Begge hold kæmpe dog med at få sat spillet i de første 15 minutter, derfor var kun en række ufarlige forsøg fra både Odense Q og Sundby BK.

Efter 20 minutters spil havde anfører Kamilla Ørskov dog kampens bedste forsøg, da hun opsnappede en dårlig tæmning fra Sundby BK forsvaret. I den efterfølgende aktion var hun i 1-v-1 med Sundbys målmand, der dog flot kunne redde Kamillas forsøg.

Knap 5 minutter senere kom Sundby med deres bedste forsøg et direkte hjørnespark, der måtte heades væk på stregen af Odense Q.

Den resterende 20 minutter af første halvleg, bød ikke på nævneværdige chancer. Et par skud røg over, andre ud til siden dog blev hverken Isabelle Granlund i Odense Q-målet eller Sundbys målmand for alvor testet. Derfor 0-0 pausen.

Hovedstødsmål var ren benzin

5 minutter var spillet af 2. havleg og så stod der et 1-0 til Odense Q. Et hjørnespark blevt sendt ind over efter lidt tumult kunne Kamilla Ørskov Jensen heade Odense Q foran 1-0.

Målet gav Odense Q benzin og de næste 20 minutter var en lang parade af optræk til store chancer og store chancer. Trods et længere spillestod grundet sammenstød og flere udskiftninger, så forblev Odense Q det dirigerende hold.

Det var derfor også noget overraskende at man skulle hele vejen frem til minut 84, før at Lea Duus Madsen kunne afgøre kampen endeligt og score til 2-0. En bold blev sendt på tværs i feltet af Sarah Sundahl og så kunne den tidligere angriber, nuværende centerforsvar, vise noget af den gamle målnæse og sparke bolden i mål.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen derfor 2-0. Dermed er Odense Q oppe på 4 sejre & clean sheet i træk og fører 1. division suverænt.

Næste kamp er lørdag d. 4 mod Varde på udebane.