Menu

Signe Boysen om målrig 2. halvleg mod Næstved HG og den nye rolle som anfører

image
Frederik Hestbjerg
12. august 2023 kl. 22:11

Meget er forandret henover sommeren, det samme gælder også på anførerposten. Hvor det tidligere var Malaika Din Hashmi er det nye Signe Boysen der er anfører på OB Q.

Efter 4-0-sejren i lørdags over Næstved HG var det også en meget tilfreds anfører, Signe Boysen, der udtalte sig. Hvorfor det var OB Q, der løb med sejren efter 90 minutter, har anføreren følgende svar:

- Sejren kommer i hus, da vi vil det mere og kæmper i alle 90 minutter, hvilket man også kan se i 2. halvleg, hvor de, Næstved HG, løber tør for kræfter, mens vi fortsætter i det samme tempo. Vi får vist at vi vil det mere og vi er i bedre form.

Sejren kom i hus på fire mål i 2. halvleg, som kom efter en målløs første halvleg. Den store forskel mellem første halvleg skyldes ifølge anføreren almindelige premiernerver.

- Det er naturligt, når det er en premierekamp. Der vil altid være lidt nerver og nervøsitet på. Kulissen er denne gang også større end den plejer, vi er jo i et nyt setup og har striber på nu. Det er et andet ansvar at bære og det skal man lige mærke an. 

Det er også den målløse første halvleg og den nervøse start, som anføreren også gerne ser forbedret til næste kamp.

- Generelt ser jeg vi får en bedre start næste gang. Det var lidt shaky og det kunne lige så godt være Næstved HG, der var kommet foran. Vi skal være mere klar fra start og spille hurtigere rundt med bolden. Vi endte med at give Næstved bolden for meget i første halvleg og mod et lidt bedre hold, så kunne det sagtens være gået galt. 

Udover det var første kamp under navnet OB Q og den første kamp i de velkendte OB-striber, så var det også første turneringskamp hvor Signe Boysen var anfører, en rolle hun selv er meget tilfreds og stolt over.

- Det betyder meget for mig at være anfører, både udenfor banen og nu også på banen. Jeg er stolt over at være kommet dertil hvor der bliver givet den tillid til en. Det er fedt at kunne give noget videre til de andre og jeg kan være den spiller som de andre kan læne sig op ad. 

Luk