Semifinalen blev endestationen

image Der var muligheder for Odense Q-mål, desværre måtte Laura Worsøe og Odense Q, selv hente bolden i eget net 3 gange.
Frederik Hestbjerg
27. marts 2021 kl. 20:45
6-1 til FC Thy Thisted blev det samlede resultatet, efter at Odense Q måtte forlade banen i Thy med et 3-0 nederlag

Der skulle som minimum en 3-måls sejr til for at Odense Q kunne sikre videre avancement i Kvindepokalen.

En på papiret meget svær opgave, derfor var det vigtigt at få sendt holdet ordentlig afsted. Dette sørgede fanklubben De Bordeauxrøde Svaner for med røg og flag.

Solid indledning gav ikke pote

I den omvendte kamp var det et forskrækket Odense Q, der blev mast i kampens første minutter. Denne gang var man dog mere forberedt og allerede fra starten af var det et Odense Q hold der jagtede muligheden for videre avancement. Der var flere fine muligheder for mål, men bolden fik dog ikke lov til at mærke indersiden af målet. Efter de første 15 minutter faldt tempoet fra Odense Q og FC Thy Thisted begyndte derefter at komme mere og mere med i kampen.

Efter 24 minutter kunne Thy Thisted bremse et Odense Q-opspil og så gik det hurtigt den anden vej. 2 hurtige afleveringer og så en stikning i dybden til Malene Sørensen, der kunne prikke bolden i nettet efter at Laura Worsøe havde lavet en fodparade på første skud.

Odense Q fik dog ikke meget ro til at genfinde sig selv og genoprette de fine takter fra kampens start, blot 3 minutter senere omsatte Thy Thisted et hjørnespark til et mål. En bold bliver sparket fra hjørneflaget, første spiller hopper over og dernæst kan Sarah Dyrhauge tæmme en hoppende bold og dernæst sende den hårdt i målet til 2-0.

Denne gang fik Odense Q dog mulighed for at etablere eget spil igen og fik også flere halve chancer for at reducerer, det var dog et kynisk Thy Thisted der ikke tillod store chancer imod sig. Pauseresultatet endte derfor med 2-0 føring til Thy Thisted.

Døde med støvlerne på

2. Halvleg blev mere en lige affære, dog med et Thy Thisted overtag. Det var dog ikke det pæne spil som 2. halvleg vil blive husket for, men nok nærmere den gode fight og viljen til ikke at lade sig kure, selvom en semfinale syntes nærmest umulig.

Der blev i den grad gået til stålet, forholdsvis mange frispark og en mere fysisk tilgang til spillet. På trods af dette, så faldt flowet i spillet ikke, der var stadig en ganske fin boldomgang fra begge hold og Odense Q viste i flere faser at man sagtens kunne spille lige op med FC Thy Thisted. Det eneste hvor man ikke kunne se det, var dog det vigtigste sted, nemlig på målscoren.

3 minutter før tid kunne Amalie Gravesen definitivt lukke kampen, efter klumpspil i feltet kunne hun prikke bolden i mål til det endelige resultat 3-0.

Dermed blev det til et samlet 6-1 nederlag og et knock-out i Sydbank Kvindepokalen. Dette betyder at Odense Q nu kan fokusere på Gjensidige Kvalifikationsspillet som starter på lørdag, hvor vi møder Sundby BK kl. 14.00 på hjemmebane. Vi melder ud i den kommende ude om tilskuerforhold.