Menu

Reaktioner efter Odense Q - IF Lyseng

image
Frederik Hestbjerg
03. oktober 2020 kl. 16:36
Vi fangede Bo Sundahl, Kamilla Ørskov og Laura Worsøe til en kort snak om kampen og det kommende oprykningsspil

Reaktioner efter Odense Q – IF Lyseng

 

Bo Sundahl:

Tillykke med sejren Bo, et par hurtige ord om dagens kamp:

  • Jeg er generelt meget tilfreds. Det er en svær første halvleg, Lyseng står kompakt og vi har en næsten-ny defensiv konstellation. Det er selvfølgelig en skam at det ikke bliver til et mål for jeg synes spillet var til mere.

Det er 7. gang i holder nullet, har det været fokus punkt for jer?

  • Ja i den grad. Vi ved at hvis vi skal kunne spille med blandt de bedste så skal spillet bygges op nedefra og derfor er det vigtigt at have en stærk defensiv. I dag var fokusset også på dette, men der var i lige så høj fokus på at den nye konstellation får skabt nogle automatismer og dette lykkedes i den grad.

Og puljerne er afgjort nu og I skal møde ASA Aarhus, Vildbjerg og JAI – Hvad kan vi forvente i de kommende kampe?

  • Mere af det samme, kort sagt. Men ellers synes jeg man skal lægge mærke til hvordan flere spillere begynder markere sig, selvom jeg ikke er begejstret for at nævne navne, da det er holdet som helhed der spiller og kæmper. Men jeg synes man skal lægge mærke til Lajmiri der begynder at være en dominerende spiller og Melissa Salivecic der begynder at få mål og assist på kontoen. Derudover er det selvfølgelig rart at de spiller der normalt ikke får mest spilletid går ind og markere sig i dag og det sætter jeg mere pris på.

 

 

Kamilla Ørskov

Tillykke med sejren Kamilla, igen i dag er du på pletten 2 gange – Hvad er opskriften i dag?

  • Jamen det er jo holdet der arbejder vildt godt, vi kender hinanden og vi har et stærkt koncept. Når man så har det og kender sin rolle, så er det meget nemmere at score.

Og tillykke med topscorertitlen, hvad lykkedes så over hele sæsonen for dig?

  • Selvfølgelig er det nemmere at score i 1. division kontra Gjensidige Ligaen, men grundlæggende er det bare at vi har tur i den hele vejen igennem

I får førstepladsen og skal nu møde ASA, Vildbjerg og JAI – Kan vi forvente samme målfarlighed og hvad skal der til for at Odense Q går videre?

  • Man kunne håbe, men vi ved også at man skal kæmpe hårdt for sejren. Det er selvfølgelig rart at score ingen tvivl der, men jeg vil lige så gerne have vi får sejren i hus og sikrer os oprykning. I forhold til at sikre oprykning, skal vi vise at de ekstra træningspas vi har haft henover efteråret er med til at vores koncept står skarpere end modstanderens. Derudover skal vi andre ryste på hånden og afvige fra konceptet, vi har bevist at vores koncept kan skaffe sejre og det skal vi holde fast i.

 

Laura Worsøe

Tillykke med sejren Laura, igen i dag holder i nullet for 7. gang, hvad er det der lykkedes for jer i dag?

  • Det er super fedt at få en clean sheet igen. Det er der lykkedes er at vi kender hinanden og systemet så godt. Selv i dag hvor vi stiller op med en ’alternativ’ opstilling så kender folk deres rolle og ved hvad de skal gøre det. Det gør det hele meget lettere og så betyder det også at vi nemt kan organisere os offensivt og defensivt.

Er det så federe at få et clean sheet end at vinde?

  • Haha, personligt er det fedt at få et clean sheet, men det kan de andre ikke bruge til så meget. Ej det er fedt at vinde uanset hvad.

Den står på ASA Aarhus, JAI Aarhus og Vildbjerg i de næste par kampe. Kan vi forvente ligeså høj clean sheets frekvens?

  • Det håber jeg da, men først og fremmest skal vi jo ud at give den gas. Målet er jo at rykke op, det kræver sejre, så må vi jo se om det bliver med eller uden clean sheet. Det vigtigste for mig er dog at vi kan se en klar udvikling i holdet målt på de første træningskampe og turneringskampe til nu. Det er super fedt og det behandler om at bevare denne udvikling og bare klø på.