Menu

"Pokalen bliver en test af hvor langt vi er"

image Der er lagt i kakkeloven til et spændende opgør mellem top og bund fra 1. Division og Gjensidige Kvindeliga
Frederik Hestbjerg
08. september 2020 kl. 15:56
Odense Q er klar til kamp når AaB kommer på besøg i Sydbank Kvindeligaen

En perfekt for mulighed for at teste kvaliteten

Når Odense Q tager imod AaB i Sydbank Kvindeligaen vil der være rig mulighed for at få revanche efter forårets 4-2 nederlag. Derudover der vil være rig mulighed for at teste hvor langt man er i konceptet og hvor tæt man er på de andre hold i Gjensidige Kvindeligaen, det mener cheftræner Bo Sundahl

"Nu skal vi se hvor vi står mod et Kvindeliga hold. Forberedelserne til kampen bliver på nøjagtig samme måde som til alle andre kampe" og fortsætter "Det er perfekt timing med en pokalkamp mod et godt holde netop nu. Vi trænger til modstand - og er topmotiverede til udfordringen"

I følge Bo bliver Sydbank Kvindepokalen derfor ikke en testturnering hvor nye spillere skal prøves af og hvorfor nye tilføjelser til konceptet skal køres ind. Derfor vil man være fokuseret på at give den hele armen og brænde igennem.

"Vi er 110% motiveret for at gøre det godt i Sydbank Kvindepokalen. Det er som sagt en af de få mulighed vi får i dette efterår til at teste hvor vi står og hvor der samtidig også er noget på spil for dem og os. Dette er også derfor at vi er fuldt ud indstillet på at gå til den her kamp, som alle andre kampe"

En drømmemodstander med masser af perspektiv

I følge cheftræneren er AaB en drømmemodstander, dette er på trods af det blev til et klart nederlag sidst de to hold mødtes.

"Det er fedt at trække AaB af tre årsager. For det første er det en perfekt test for at se hvor vi står i forhold til Kvindeligaen. For det andet trænger vi til at møde en god modstander og for det tredje er Spillerne topmotiverede efter en succesoplevelse, der vil booste holdet resten af efteråret" Udtaler Bo Sundahl afslutningsvis.

Kampen vil blive spillet på hjemmebane med kick-off kl. 18.45. I forhold til tilskuere melder vi noget endegyldigt ud senere. 

 

Go' kamp!

Luk