Menu

Optaktsinterview med Bo Sundahl

image
Frederik Hestbjerg
26. september 2020 kl. 10:42

Vi fangede cheftræner Bo Sundahl til et optaktsinterview før kampen mod Varde IF. Sidste kamp blev til en formidabel til 8-0 sejr og forud for kampen er Odense Q matematisk sikret første pladsen. Spørgsmålet er hvordan træneren og holdet griber kampen an - læs med! 

 

Næste modstander hedder Varde, i er matematisk sikret playoff/Kvalifikation og har en pokalkamp et par dage senere. Ændrer det på jeres tilgang til kampen? 

"Nej ikke det store. Vi har haft nogle taktiske fokuspunkter de seneste 2 kampe som vi arbejder videre med mod Varde"

 

Sidst i spillede mod Varde IF blev det til en 8-0 sejr, hvad skal der til for at sejren bliver ligeså stor?

"Det bliver næppe 8-0 igen. Dels plejer Varde at være stærkest i egen hule og dels var vi også lidt heldige eller effektive i den første kamp med 2 hurtige scoringer inden for de første 10 min"

 

Sidst vi snakkede sammen, nævnte du at du gerne så at sejrene skulle blive større med tiden, dette er de ikke blevet - Hvad ligger du i det? Og er der noget man skal justere?

Ja den målsætningen har vi ikke helt indfriet. I begge kampe har vi faktisk haft flere chancer end i det første opgør, så på den parameter er vi lykkedes ganske godt. Jeg er dog ikke helt tilfreds med vores defensive valg når vi selv mister bolden. Selvom hverken ASA eller 1900 havde mange åbne chancer, så kom de til for mange situationer som stærkere hold ville have udnyttet - og som vi kunne / burde have afvist. Det er bl.a. fokuspunkt mod Varde"

 

Der har de sidste 2 kampe været flere ændringer i start-opstillingen - Er det for at holde alle spiller varme eller fordi at andre spillere har spillet sig på?

"Det er lidt af det hele. Man vinder ikke medaljer ved at bruge samme 11 i hver eneste kamp. Så falder niveauet i truppen over en halvsæson. Så jeg benytter altid formdyk, sygdom eller småskader hos start 11 til at give chancen til de spillere som viser sig mest frem til træning. Det holder alle skarpe plus jeg tit oplever spillere som pludselig vokser med opgaven og bliver bejler til start-11 når de får chancen. Det er selvfølgelig træls for dem som mister sin plads. Men omvendt så ved de hvad der skal til for at vinde den tilbage "