Menu

Optakt: Odense Q-Kildemosens BK

image
31. august 2018 kl. 13:42
Se optaktsvideoer og læs om fredagens finale i Albani Pokalen, hvor Odense Q-pigerne skal op imod Kildemosens BK.

Fredag aften skal Hold 2 forsvare pokaltitlen mod Kildemosens BK i KFUM Parken. Vi varmer op til finalen med et kig på de to holds præstationer samt deres optaktsvideoer, som har pisket en stemning op på Facebook.

OBS: Vi streamer aftenens finale på Mycujoo.tv. Streamet starter op kort inden kickoff kl. 18:00. 

Se kampen her


Nye ansigter i Odense Q

Odense Q står over for Kildemosen i finalen i Albani Pokalen. De to hold tørnede også sammen i sidste års finale, hvor begge hold bidrog til en højdramatisk finalekamp, som endte med en 4-2 sejr til Odense Q.

Meget er sket siden da, og for Odense Q-troppernes vedkommende er der blot 5 gengangere fra sidste års finale i dagens trup. Sommeren har bl.a. budt på en række spændende tilgange, ikke mindst i form af cheftræner Claus Bertelsen, der fra sidelinjen har kunnet se de unge Odense Q-tropper komme godt fra land i den nye sæson. Først lagde man ud med en flot 3-1 sejr på udebane mod aftenens finalemodstandere, og premieresejren blev fulgt op med storsejre over Tved BK i både pokalturneringen og Albaniserien.



Tirsdag aften måtte Odense Q-pigerne dog nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Tåsinge f.B. I den kamp var Odense Q bl.a. uden offensivprofilerne Merima Kobilica og Malene Rodríguez, der står noteret for hhv. 4 og 5 scoringer i indeværende sæson, men de er begge at finde i truppen til aftenens pokalfinale.

Se Odense Q's optaktsvideoer her:

VIDEO: #1 Odense Q 


VIDEO: #2 Odense Q 


VIDEO: #3 Odense Q 


Kildemosen og Odense Q endte som hhv. 2'er og 3'er i forårets Albaniserie, hvor de grønblusede bl.a. vandt 3-0 i det indbyrdes opgør i sidste spillerunde. I Odense Q-lejren er der derfor også stor respekt for aftenens modstander.

- Vi glæder os rigtig meget til finalen. Det er en fed kamp at se frem til. Det er altid fedt at være i en finale, og da vi er et meget nyt og ungt hold, er det selvfølgelig ekstra specielt at stå i pokalfinalen sammen. Uanset hvordan det går, er jeg i hvert fald stolt af især de unge piger, som virkelig har gjort det godt. Vi har stor respekt for Kildemosen. De er et godt hold, og kampen skal nok blive tæt og spændende - men det gør bare det hele sjovere. Vi kommer i hvert fald med alt, vi har og er mere end klar til at genvinde pokalen" udtaler Odense Q-anfører Maria Tonsborg (kilde: DBU Fyn).

Kildemosen håber på revanche

Det tegner til at blive en tæt topduel mellem Kildemosens BK og Odense Q i efterårets Albaniserie. Siden 3-1 nederlaget til Odense Q i sæsonpremieren har Kildemosen-pigerne hentet snævre sejre mod MG & BK (1-2), Nyborg/Aunslev (4-3) og senest Tved BK (2-1) samt en enkelt skrivebordssejr over DSIO. 

Dermed indtager de grønblusede Albaniseriens 1. plads med 12 point fra 5 kampe, mens Odense Q-tropperne er at finde på 2. pladsen med 7 point fra blot 3 kampe. 

Og der er tro på tingene i Kildemosen-lejren forud for finalen, hvor man også forventer god opbakning på lægterne.

- Det er en stor fornøjelse igen i år at stå i den fynske pokalfinale. Albani Pokalen er en turnering, vi glæder os til hvert år. Her har vi en reel chance for at stå i finalen og gøre en god figur. Vi har et stærkt socialt fællesskab i Kildemosens Boldklub, og vi ved, at opbakningen kommer til at være i top til finalen! I år står vi igen overfor Odense Q, og denne gang håber vi på revanche og en sejr til de grønne, udtaler Kildemosen-anfører Louise Hovgaard (kilde: DBU Fyn).

Se Kildemosens optaktsvideoer her:

VIDEO: #1 Kildemosen 


VIDEO: #2 Kildemosen 


VIDEO: #3 Kildemosen 

 
Aftenens finale fløjtes op kl. 18:00 i KFUM Parken. Glæd jer til et spændende, lokalt finaleopgør, der næppe vil skuffe på mål og dramatik.

Luk