Odense Q-Vildbjerg SF: Billeder & Reaktioner

image
18. maj 2019 kl. 21:51
Se billederne fra midtugens hjemmekamp mod Vildbjerg og få en reaktion på kampen fra cheftræner Morten Christiansen.

Onsdag aften led Odense Q-tropperne et hjemmebanenederlag på 3-2 til Vildbjerg SF i Kvalifikationsligaen. Vi ser tilbage på kampen med et kort referat, en reaktion fra Morten Christiansen samt en masse billeder fra det underholdende opgør.

Odense Q-Vildbjerg 2-3 (1-2)

1. halvleg

Kampen startede i et livligt tempo og med gode skudforsøg fra begge lejre. Efter 14 minutters spil tog gæsterne føringen, da et Vildbjerg-hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe, hvor en umarkeret Mette Olesen satte indersiden på og bragte udeholdet på 1-0.

Odense Q forsøgte at svare igen midtvejs i første halvleg, bl.a. med et skud på indersiden af stolpen fra sidste weekends tomålsskytte, Cecilie Fløe. Men blot et minut efter stolpeskuddet gik det løs i den anden ende, hvor Nina Skjøtt øgede til 2-0, efter hun fik sidste fod på en flot Vildbjerg-omstilling.

Ti minutter inden pausen svarede hjemmeholdet igen. Et Odense Q-hjørnespark skabte uro og gav anledning til flere skudmuligheder i gæsternes felt, inden Sandra Jakobsen på akrobatisk vis sparkede bolden i nettet med ryggen til mål.

2. halvleg

Et måljagende Odense Q-hold sad på tingene, men lykkedes ikke for alvor med at få testet Vildbjerg-keeper Katrine Thisgaard fra starten af 2. halvleg. Den trend stoppede dog midlertidigt efter 65 minutter, da angriber Kamilla Ø. Jensen kæmpede sig igennem i feltet, inden hun med venstrebenet bragede udligningen i nettet.

Et flot comeback, der dog hurtigt blev udvisket af et stædigt kæmpende Vildbjerg-hold. Et minuts tid senere tog gæsterne nemlig føringen igen – denne gang på et mål af Julie Lind, der headede et hjørnesparksindlæg i nettet ved forreste stolpe.

Hjemmeholdet pressede på, men havde svært ved at trænge helt igennem et Vildbjerg-hold, der både stod godt i defensiven og viste tænder i omstillingerne. Med 3 minutter igen fik Odense Q dog en stor chance for at tage det ene point, efter Sandra Jakobsen tilkæmpede sig et straffespark. Tenna Kappel stod for at eksekvere fra 11-meterpletten, men Odense Q-anføreren måtte se sit spark tage overliggeren.

Den hårde rebound startede en kontra til gæsterne, og 20 sekunder senere blev Vildbjerg-angriber Nina Skjøtt nægtet sit andet mål i kampen efter en flot redning af Odense Q-keeper Tina Holm.

Værterne jagtede desperat en udligning i slutminutterne, men modsat sidste weekends kamp i Farum udeblev den forløsende scoring. Dermed tog Vildbjerg en 3-2 sejr med fra onsdagens kamp i Odense, og alt er nu åbent i spillet om i hvert fald den ene af de to kvalifikationsgivende pladser.

Se alle billederne fra opgøret i galleriet længere nede på siden og læs herunder Morten Christiansens reaktion på kampen.

Se eller gense kampen på Mycujoo.tv

Odense Q-cheftræner Morten Christiansen om indtrykket af onsdagens kamp:

- Umiddelbart er det jo skuffelsen, der er det første indtryk. Jeg tror personligt, at spillerne føler et stort pres, som vi stadig skal vokse lidt med for at kunne håndtere. Vi er ikke nødvendigvis yngre end de andre hold i kvalrækken, men presset som nedrykker er stort, og det tror jeg er udslagsgivende for, at vi rammer det bundniveau, som vi gør. Når det er sagt, er vi stadig rigtig godt med i kampen mod Vildbjerg, og vi skaber en masse chancer, som vi bare ikke er i stand til at udnytte på dagen.

- Så det er lidt en blanding af den her skuffelse og ærgrelse over, at vi ikke lykkedes med tingene. Men jeg går også derfra med en vished om, at vi skal hjælpe pigerne noget mere, så vi kan blive bedre til at håndtere de kampe og det pres. Så ja, det var et negativt resultat, men vi skal bare se at komme videre og sørge for at komme godt igen i de resterende kampe.

Se alle billederne fra onsdagens kamp i galleriet herunder.