Menu

Odense Q-Vejle: Billeder & Reaktioner

image For anden kamp i streg blev Sandra Jakobsen første målscorer med sit mål i starten af 2. halvleg.
03. marts 2019 kl. 15:08
Se billederne fra lørdagens 5-0 sejr over Vejle og få Morten Christiansens vurdering af Odense Q-holdets indsats.

Lørdag var Odense Q’s 3F Liga-tropper i kamp på kunstgræsbanen i Søndersø, hvor 1. divisionsholdet fra Vejle kom forbi. Med i Odense Q-truppen var seks U18 DM-spillere fra Team Odense Q – Cecilie Fløe, Julie Jensen, Laura Hansen, Nicoline Bæksted, Sascha Munk og Sascha Nielsen – der alle fik sat deres præg på tingene lørdag eftermiddag.

I artiklen her ser vi tilbage på begivenhederne med udtalelser fra cheftræner Morten Christiansen. Og i galleriet nederst på siden kan du se alle billederne fra opgøret. 


Odense Q-Vejle 5-0 (0-0)

Oven på en 1. halvleg uden mål satte Sandra Jakobsen – for anden kamp i træk – gang i målscoringen, da hun kom på tavlen kort efter pausen på et oplæg af Kamilla Ø. Jensen.

Herefter tog holdets yngste kræfter over. Midtvejs i 2. halvleg gjorde Cecilie Fløe det først til 2-0, da hun headede et hjørnesparksindlæg fra Julie Jensen i nettet, og på vej ind i kampens slutfase fik Julie Jensen selv scoret til både 3-0 og 4-0 – førstnævnte på et oplæg fra Nicoline Bæksted.

Cecilie Fløe nåede også at notere sig for et oplæg til kampens sidste scoring, der blev sat ind af Julia Hansen. Dermed endte det 5-0 til Odense Q-tropperne, som næste weekend spiller testkamp mod naboerne fra Næsby.

 

Morten Christiansen: Stærkere bredde end vi havde regnet med

Vi har taget en snak med Morten Christiansen oven på lørdagens sejr, der også bød på uofficiel seniordebut til flere af de deltagende U18-spillere fra Team Odense Q.


I vinder 5-0 over Vejle. Hvad tog du med dig fra kampen?

- Vi tager det med, at vi har nogle spillere i truppen, som går ind og viser, at de er klar til kæmpe for startpladserne. Og samtidig ser vi, at de seks U18-spillere, der var med, godt kan begå sig på det her niveau, både fodboldmæssigt og mentalt. Så vi har en stærkere bredde i truppen, end vi måske havde regnet med, og det er super.

Grundet skader og landsholdstjeneste måtte I undvære en del spillere til kampen. Hvordan håndterede I den store omrokering, det forårsagede?

- Alt i alt er det lidt svært at håndtere, og vores 1. halvleg var ikke god. Vejle stod langt tilbage på banen, og selvom vi egentlig havde fint styr på kampen, formåede vi ikke at spille bolden hurtigt nok rundt til at true dem. I 1. halvleg lærte vi, at det trods alt tager lidt tid at finde sig helt til rette, når vi rykker så meget rundt, og at vi er nødt til at være hurtigere i vores boldomgang mod den type modstandere. Vejle-holdet skal også have ros for, at de står godt defensivt og gør det svært for os i store perioder af kampen. Vores 2. halvleg var til gengæld rigtig god. Vi fik spillet hurtigere rundt mellem kæderne, og vi fik vist, at vi konditionsmæssigt også var godt med. Det var jeg godt tilfreds med. 

 

U18-spillerne fra Team Odense Q imponerede i kampen, hvor spillere som Julie Jensen og Cecilie Fløe også kom på tavlen. Hvad gør de unge mennesker rigtigt i sådan en kamp?

- Først og fremmest er de uddannede elitespillere, og derfor finder de relativt hurtigt ind i vores system. De er hurtige på bolden, har en god spilforståelse og bevæger sig rigtigt inde på banen. De er godt skolet, og samtidigt er de alle sammen dygtige fodboldspillere – og de vil det virkelig. Jeg synes faktisk, at alle seks deltager i kampen på helt samme niveau som vores mere etablerede spillere.

Hvis vi tager de kritiske briller på, er der så noget i de unge spilleres præstationer, som skal finpudses? 

- Hvis vi skal finde noget i deres præstationer, som vi savner lidt, er det nok det her med at have modet til at gøre tingene på egen hånd. De havde til tider en sikker og lidt forsigtig måde at løse tingene på, som godt nok kommer holdet til gode, men som også holder dem fra at få det udbytte, som deres talent berettiger til. Der mangler de måske at slippe håndbremsen, så de kan få sat deres individuelle kvaliteter endnu mere i scene. Men Steen og jeg er selvfølgelig også bevidste om, at lige præcis dét kan være en meget svær opgave i sådan en kamp med nye trænere og holdkammerater. Og alt i alt leverede de jo en rigtig god indsats.


Se alle billederne fra lørdagens kamp i galleriet herunder. Næste kamp for Morten Christiansen og co. spilles på lørdag, hvor man gæster Odense Q-cheftrænerens tidligere klub, Næsby Boldklub.

Luk