Odense Q vandt generalprøve mod Næsby

image
31. juli 2019 kl. 20:13
Se alle billederne og læs reportage fra mandagens træningskamp mod Næsby.

Ligaholdet vandt 2-0 i mandagens træningskamp mod Næsby, som var Odense Q-troppernes sidste forud for ligastarten på lørdag. Se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Med i mandagens kamptrup var bl.a. Laura Petersen og Isabell Ohle, der var tilbage fra ferie, mens keeper Sarah Jacobsen var kommet sig, efter hun måtte udgå i sidste uges kamp mod B.93. Ligesom B.93-kampen blev mandagens opgør afviklet over 3 perioder á 30 minutter i en god varme på bane 1.

Læs om de største begivenheder i artiklen herunder, og se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede på siden.

1. periode

Hjemmeholdet så stærkest ud i den første halve time. Med et skudforsøg på overliggeren var Sarah Sundahl tæt på at bringe værterne i front i kampens indledning, hvor også Laura Petersen bød sig til med et farligt skudforsøg. Netop Laura Petersen, der i dagens anledning huserede på venstrekanen, åbnede scoringen efter 25 minutters spil, da hun tæt under mål fik dirigeret et indlæg fra Nicoline Bæksted i nettet.

2. periode

Gæsterne kom godt ud til 2. periode, mens hjemmeholdet havde svært ved at finde takterne fra den første halve time. Periodens største chance faldt midtvejs i opgøret, da udeholdet spillede sig frem til en friløber, som Sarah Jacobsen i sidste ende fik bremset.

3. periode

Værterne fik et bedre greb om tingene, men sommervarmen og de mange ind- og udskiftninger havde efterhånden sat sit præg på kampen i 3. periode. Blandt indskifterne i den sidste halve time var Odense Q-keeper Tina Holm, der midtvejs kunne se et kraftfuldt Næsby-langskud stryge snært forbi mål.

I kampens døende minutter fik Cecilie Fløe øget til slutresultatet 2-0, da hun i det lille felt opfangede en løs bold, som hun fikst flugtede ind bag Næsby-keeperen.

Steen Hansen: Er godt tilfreds

Med mandagens sejr har Odense Q-tropperne vundet holdets blot to træningskampe forud for sæsonstarten på lørdag. Cheftræner Steen Hansen havde følgende at sige oven på kampen:

- Ligesom mod B.93 spiller vi til nul, og det er jeg tilfreds med. Jeg er også godt tilfreds med den ærgerrighed, spillerne viser, og som de har vist under hele opstarten. Vi har mange nye relationer, og det må vi se i øjnene. Der er nogle løbemønstre og nogle kommunikative ting, som vi gerne vil rette til, og som vi skal arbejde videre med. Men vi vinder 2-0 og viser os som det bedre hold, synes jeg.

Ligapremiere på lørdag

På lørdag kl. 13:00 sparker Odense Q-tropperne gang i den nylancerede Gjensidige Kvindeliga på hjemmebane mod BSF. Kampen er samtidig Steen Hansens første officielle kamp som cheftræner for holdet, så kom endelig ud og støt nye såvel som gamle spillere og trænere, når det går løs på lørdag.