Odense Q tabte stort i Thisted

image
18. august 2019 kl. 22:04
Læs om lørdagens 5-0 nederlag til FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeliga og få cheftrænerens syn på kampen.

Odense Q' ligatropper led sæsonens hidtil største nederlag, da de lørdag gæstede FC Thy-Thisted Q. Herunder kan du læse om kampens største begivenheder samt få en reaktion fra cheftræner Steen Hansen.

1. halvleg

Værterne startede bedst, og efter 6 minutter sendte Malene Sørensen bolden snært forbi mål.

Få minutter senere var Odense Q tæt på i den anden ende. Laura Petersen kom fri til afslutning, men hendes afslutning sad lige på hjemmeholdets keeper.

Kampens første scoring tilfaldt FC Thy-Thisted Q efter 14 minutters spil. Et hjørnesparksindlæg blev mødt af gæsternes Cecilie Nielsen, der på uheldig vis fik headet bolden i eget net, efter den passerede både med- og modspillere tæt under mål.

Hjemmeholdet sad på tingene, og Malene Sørensen bed igen fra sig med et nærgående forsøg efter 18 minutter. Midtvejs i 1. halvleg kom gæsterne på 2-0, igen efter et hjørnespark. FC Thy-Thisted Q’s Matilde Kjeldgaard kom højest i duellen, og med et kraftfuldt hovedstød fra tæt hold fordoblede hun værternes føring.

Herefter fulgte en mindre begivenhedsrig periode, inden hjemmeholdets Beate Marcussen efter 42 minutter afsluttede tæt forbi Odense Q-målet.

2. halvleg

Det startede sløvt efter pausen, og ligesom i de første 45 minutter havde gæsterne svært ved at få lagt spillet op på banens sidste tredjedel.

Efter 60 minutter livede kampen dog op. Først via et energisk løb fra Malaika Din Hashmi, der var tæt på at få skabt sig en stor chance i det sjældent besøgte FC Thy-Thisted Q-feltet. Og på den efterfølgende omstilling afsluttede Malene Sørensen lige på Odense Q-keeper Sarah Jacobsen.

I det 73. minut var Malene Sørensen igen på spil. Med et fladt indlæg ind i feltet fandt hun Rikke Dybdahl, der drejede bolden i mål fra nært hold. FC Thy-Thisted Q-spillerne holdt dampen oppe, og blot to minutter senere kunne de juble over endnu en scoring fra Rikke Dybdahl, efter hun var blevet spillet fri af midtbanespiller Camilla Nielsen.

Med ti minutter igen faldt kampens sidste scoring. Malene Sørensen sled sig fri til afslutning på kanten af feltet, og riposten faldt til Lotte Bak Christensen, der lagde bolden i det tomme mål.

Odense Q bed lidt fra sig i kampens slutfase. Først traf Sandra Jakobsen overliggeren med et spark fra distancen, og kort efter sendte Malaika Din Hashmi et hårdt spark i favnen på FC Thy-Thisted Q-keeper Maja Bay Østergaard.

Mere blev det ikke til, og således måtte Odense Q-tropperne rejse hjem fra Thisted med et 5-0 nederlag efter en kamp, som på papiret – og med udgangspunkt i tidligere indbyrdes opgør – kunne have været mere jævnbyrdig. Fanklubben De Bordeauxrøde Svaner kårede Sandra Jakobsen til Kampens Spiller for Odense Q.

Steen Hansen: Mentalt og fysisk slidte

Vi fangede Odense Q-cheftræner Steen Hansen til en kommentar på lørdagens nederlag.

- Det er lidt som nat og dag i forhold til Brøndby-kampen i onsdags. Når jeg efterrationaliserer, oplever jeg jo en flok spillere, der enormt gerne vil det, men som også er mentalt og fysisk slidte efter en hård kamp i midtugen.

- Der er ikke nogen tvivl om, at viljen er til stede, men på flere positioner er vi for slidte til at sætte tempo i spillet og vinde duellerne. Med den korte opstart, som vi har haft, har tre kampe på en uge måske været for hårdt for os på det her stadie. Men vi kigger fremad, og nu skal vi bruge næste uge på at blive helt klar – både fysisk og mentalt – så vi kan svare godt igen i hjemmekampen på lørdag.