Menu

Odense Q sigter mod Gjensidige Kvindeligaen - Opruster med ny fuldtidsansat direktør

image John Torben Bæksted tiltræder som ny direktør i Odense Q, mens at Rene Hansen indtræder som ny sportslig administrator
Frederik Hestbjerg
12. oktober 2022 kl. 08:53

Tidligere har det førende fodboldhold for kvinder på Fyn, Odense Q, været drevet udelukkende af frivillige - Dette hører dog snart fortiden til, da Odense Q på et netværksarrangement d. 11. oktober kunne præsentere en ny direktør, i form af John Torben Bæksted.

Udover en ny direktør, så tiltræder bestyrelsesformand Rene Hansen i rollen som sportslig administrator og skal derfor hjælpe direktøren i dagligdagen. Både John og Rene er velkendte ansigter i Odense Q, hvor de har optrådt i en årrække i vidt forskellige roller. Disse roller bliver nu vekslet til nogle mere permanente.

 

Velkendt sponsor sikrer fuldtidsansatte

At Odense Q nu kan have fuldtidsansatte skyldes blandt Carsten Eriksen fra Svane Køkken, der er sponsor i Odense Q. Udover at være sponsor i Odense Q, så har John Torben Bæksted også i en årrække været ansat under Carsten i netop Svane Køkken.

“Man smiler og græder over denne udvikling, men dog klart mest smil. Først og fremmest mister jeg en god ansat i John, på den anden side ved jeg at John har det drive og det engagement, der skal til for at Odense Q ikke bare kan rykke op, men også blive en blive en fast del af Gjensidige Kvindeligaen” Udtaler Carsten Eriksen

Rollen som direktør i Odense Q bliver en alsidig en af slagsen. Bæksted skal blandt andet sørge for at udvikle klubben, holde det økonomiske, organisatoriske og sportslige overblik samt være talentchef på akademiet Team Odense Q. Dette kan lyde som en stor mundfuld, hvilket det også er. Derfor tiltræder Rene Hansen også i rollen som sportslig administrator. Rene skal hjælpe med den daglige drift, samarbejdet mellem Odense Q-elite og bredde-afdelingen samt kampafvikling og en million andre opgaver.

 

Fokus på nye sponsorer i jagten på oprykning

En af de første og største opgaver for den nye direktør er blandt andet jagten på nye sponsorer - hvilket der ifølge John også er brug for:

Med de ambitioner, og den strategi, vi har lagt for klubben, så er det helt naturligt at vi skal ud og finde ny sponsorer, der vil være med på den rejse vi er i gang med.” og siger selv om ansættelsen:

“Jeg har været frivillig investeret i klubben siden begyndelsen, så det faktum at jeg kan gøre min frivillig interesse til min levevej, er jeg meget taknemlig for. Jeg brænder for Odense Q og jeg brænder for at gøre Odense Q til mere end bare en 1.divisionsklub - og det er det første mål vi skal indfri.”

Både John og Rene er blevet præsenteret på et netværksarrangement for Odense Qs sponsorer. Begge er tiltrådt og er at finde i vores nye kontorlokale i Marienlystcentret, hvor dørene er åbne.

Yderlig kommentarer og spørgsmål kan rettes til følgende:

 

John Bæksted 

53 85 03 25 

Rene Hansen 

23 26 03 56