Odense Q sejrede i SuperMatchen mod KoldingQ

image
12. oktober 2019 kl. 21:32
Læs om lørdagens SuperMatch mod KoldingQ og se alle billederne fra den festlige forestilling.

Odense Q tog alle tre point på Odense Atletikstadion, der lørdag eftermiddag lagde græs til 10. spillerundes SuperMatch mod KoldingQ. Læs om kampen i artiklen her, og se alle billederne i galleriet længere nede på siden.

1. halvleg

Begge hold viste tænder i en jævnbyrdig indledning. Ea Rasmussen og Sif Rykær bød sig til med nærgående forsøg for gæsterne, som imellem de to chancer kunne glæde sig over en målreddende clearing fra forsvarsspiller Sofie Riis i den anden ende.

Efter 19 minutters spil faldt kampens første scoring. Fra højrekanten sendte Laura Petersen et indlæg ind til Tenna Kappel, der med et kraftfuldt hovedstød bragte hjemmeholdet på 1-0. Odense Q-kaptajnen har nu nettet i sine fire seneste ligaoptrædener.

Føringsmålet bragte mere ro over Odense Q’s opbyggende spil, og det gav pote efter 25 minutter. Efter et flot opspil sendte Cecilie Fløe en stikning i dybden til Kamilla Ø. Jensen, som lagde bolden forbi en udfarende KoldingQ-keeper og øgede til 2-0.

Der var muligheder i begge ender i første halvlegs slutfase. For Odense Q fik Tenna Kappel og Julia Hansen afsluttet på mål, ligesom Isabella Obaze og Louise Eriksen gjorde det for gæsterne.

Det blev dog først rigtig farligt for KoldingQ i første halvlegs tillægstid. Her kom Sofie Hornemann fri i feltet, men KoldingQ-topscorerens afslutning manglede den sidste kvalitet for at overliste Sarah Jacobsen.

2. halvleg

Gæsterne kom godt ud fra pausesnakken, og blot 10 sekunder inde i 2. halvleg sparkede Sif Rykær tæt forbi mål.

Efter 53 minutter måtte Cecilie Fløe se et optimistisk langskudsforsøg grebet af Mia Reedtz, inden KoldingQ fem minutter senere igen viste tænder. Først spillede Tenna Kappels hoved igen en afgørende rolle, da Odense Q-anføreren fik headet væk på stregen. Og på det efterfølgende hjørnespark steg Molli Plasmann til vejrs og sendte et hovedstød snært forbi værternes mål.

KoldingQ jagtede ihærdigt kampens næste scoring, men det blev sjældent helt farligt omkring værternes straffesparksfelt. Efter 82 minutter fik koldingenserne dog bolden i nettet, men scoringen blev annulleret grundet en forseelse på Odense Q-keeper Sarah Jacobsen i sekunderne forinden.

Og i stedet for at genetablere spændingen, blev kampen definitivt afgjort i det første minut af dommer Sebastian Nielsens tillægstid. Her var det indskiftede Sandra Jakobsen, der gjorde det til slutresultatet 3-0, efter hun afsluttede et flot kombinationsspil med angrebsmakker Lykke Kildegaard.

Det blev ikke til flere scoringer i lørdagens SuperMatch, og dermed kunne Odense Q-tropperne runde en begivenhedsrig uge af på fornemmeste vis.

Med sejren rykker Svanerne over stregen, men kan stadig blive indhentet af VSK Aarhus i denne spillerunde, da århusianernes udekamp mod BSF i dag blev aflyst pga. store mængder vand på græstæppet i Ballerup.

Se alle billederne fra lørdagens SuperMatch i galleriet herunder.