Menu

Odense Q-KoldingQ: Optakt og Livestream

image
12. oktober 2019 kl. 09:12
Læs optakt og find link til livestream af lørdagens SuperMatch mod KoldingQ.

I 10. spillerundes SuperMatch i Gjensidige Kvindeliga tager Odense Q imod KoldingQ på Odense Atletikstadion. Varm op til opgøret i artiklen her og find link til livestream længere nede på siden.

 

Store udsving og formstærke målscorere i Odense

Odense Q skal forsøge at genoptage pointhøsten, efter holdet i de to seneste spillerunder er løbet ind i målrige nederlag til titelkandidaterne fra Fortuna Hjørring (5-8) og Brøndby (7-2). Trods de mange indkasserede mål er der tro på tingene i værternes lejr. Odense Q-holdets offensive tilgang har givetvis været en stor belastning i de bagerste rækker, men udbyttet er kommet længere fremme på banen, hvor Svanerne virker farligere end nogensinde.

Med 7 mål i 8 ligaoptrædener har 18-årige Cecilie Fløe imponeret stort i indeværende sæson, og de seneste dage er hun blevet belønnet for indsatsen med et par flotte udmærkelser. Tidligere på ugen blev hun først udtaget til Månedens Hold i Gjensidige Kvindeliga, og senere løb hun også med prisen som Månedens Spiller i ligaen.

Se Cecilie blive overrasket med prisen i videoen her:

Cecilie Fløe blev overrasket som månedens Gjensidige Kvindeligaspiller

💥⚽️ Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller blev Odense Q's Cecilie Fløe 👏 Hun var netop hjemvendt fra samling med Ungdomslandsholdene - kvinder og sluttede en perfekt uge af med titlen som Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller for september 🇩🇰🇩🇰 Stort tillykke til Cecilie Fløe 🎉🏆

Posted by Gjensidige Kvindeliga on Friday, October 11, 2019


Tenna Kappel: Skal gå til stålet

Med på Månedens Hold var også Tenna Kappel, der var med for anden måned i streg. Hun har nettet i de seneste tre ligakampe, og Odense Q-kaptajnens målfarlighed og erfaring kan blive vigtige faktorer for hjemmeholdet i dagens kamp.

- Det bliver en kamp, hvor vi skal gå til stålet og vise, at vi tror på, vi kan tage de tre point. Det er nu det gælder, hvis vi vil være med i den sjove ende efter nytår, fortæller Tenna Kappel forud for kampen.

Odense Q har til tider set meget stærke ud dette efterår, men der har været store udsving i præstationerne undervejs. Personlige fejl og kollektive koncentrationssvigt har kostet dyrt i kampene mod de nærmeste konkurrenter i tabellen, og den slags skal holdes på et absolut minimum, hvis værterne skal have point med fra dagens kamp.

Cheftræner Steen Hansen har især fokus på arbejdsindsatsen og den mentale udfordring i lørdagens opgør.

- Jeg forventer, at vi kommer med 100% og mere til. Vi skal sørge for at være helt klar og ramme det rigtige spændingsniveau til sådan en kamp. Og så skal vi vise, at vi vil det så meget, at alle kan mærke det. Vi skal være indstillede på at give alt, hvad vi har, så vi med god samvittighed efter kampen kan sige, at vi gjorde vores bedste, lyder det fra Odense Q-cheftræneren.


Læs også:

Fornem hæder til ung Odense Q-spiller før nøglekamp​ (Fyens.dk)

Odense Atletikstadion danner rammen om rundens SuperMatch (Kvindeliga.dk)


KoldingQ tilbage på sporet

Efter en svær periode rejste KoldingQ sig i sidste spillerunde, da de på hjemmebane vandt 2-0 over BSF. Med 3 hjemmesejre ud af 4 mulige har koldingenserne vist stor styrke i egen hule, mens det omvendt er blevet til blot 2 point i 5 kampe på fremmed græs. KoldingQ har dog været ualmindeligt gode til at hente point i Odense de senere år, og gæsterne tager utvivlsomt til Fyn med ambitionen om at hente alle tre point.

Cheftræner Peter Pedersen råder over en stærk trup med erfarne ligaspillere som Louise Eriksen og Sif Rykær samt flere unge offensivprofiler, der kan gøre forskellen på dagen. I BSF-kampen var det en indskiftet Maria Agerholm Olsen, der ændrede tingene til koldingensernes fordel, og i 4-2 sejren over Odense Q tilbage i august måned noterede den unge KoldingQ-topscorer Sofie Hornemann sig for to scoringer.

Under alle omstændigheder kan hjemmeholdets defensiv se frem til endnu en svær opgave, når der i dag skal dæmmes op for de forskellige offensive kort, gæsterne har på hånden. 

Se highlights fra KoldingQ's 2-0 sejr over BSF i sidste spillerunde:


Den store SuperMatch-quiz:

I optakten til dagens kamp har Kvindeliga-redaktionen haft gang i den store SuperMatch-quiz. Her var Odense Q's Lykke Kildegaard og Sille Struck oppe imod Molli Plasmann og Lene Christensen fra KoldingQ i en drabelig dyst om mere eller mindre vigtig viden om modstanderholdet.

Se quizzen her:

SuperMatch Quizzen: Odense Q - Kolding Q

💥⚽️ | Lørdag 12. oktober mødes Odense Q og KoldingQ i 10. spillerundes SuperMatch. Kvindeliga har sat de to hold i stævne, til en lille quiz om hinanden, forud for opgøret 🙌🏼🎉

Posted by Gjensidige Kvindeliga on Tuesday, October 8, 2019


Kom ud og bak Svanerne op i lørdagens vigtige kamp. Det går løs fra kl. 13:00 på Odense Atletikstadion.

Entrépriser
Voksne: kr. 40,-
Unge (15-17 år): 20,-
Børn (op til 14 år): Gratis


Se livestream på Kvindeliga.dk eller i afspilleren her:

Luk